13,49 €

VerrassingsKontzert. GF18 dag 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Charlatan

6 Vlasmarkt

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de zomer ligt de programmatie met Kontzert. eventjes stil, maar dit wil daarom niet zeggen dat we jullie niet optimaal kunnen verwennen met een spetterende editie tijdens de Gentse Feesten.

Tijdens de laatste avond op de Gentse Feesten mogen we Charlatan helemaal onder handen nemen. Op deze (nu al legendarische) avond zullen we ietwat afwijken van ons concept en hebben we i.p.v twee jonge beloftevolle Belgische bands, gekozen om één van Belgisch beste live bands aller tijden (geen mop) de Charlatan te laten slopen.

Op deze avond zullen we jullie niet één, maar drie geweldige bands serveren. De eerste twee bands spelen op zondagavond. De ene om 21u en de andere om 22u. Daarna wordt er een ganse nacht gefeest. Afsluiten doen we met een apotheose om 07u00 's morgens. Inderdaad, een niet te missen avond dus.

Wie of wat de bands zijn, mogen wij jullie nu nog niet verklappen. Hou dit event zeker in de gaten en binnen de kortste keren maken we de eerste band bekend. Het enige wat we jullie nu al kunnen zeggen, is dat ze binnen 10 jaar nog over deze avond zullen praten.

Veel liefde en tot snel!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Charlatan

6 Vlasmarkt

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen