Gratis

VERNISSAGE EXPO STANDING STILL-STILL STANDING + CIRKEL WE HAVE THE CHOICE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vormingscentrum Destelheide

66 Destelheidestraat

1652 Beersel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
19u: Opening Expo - 20u30: Cirkel We have the choice

Over dit evenement

De expo Standing Still / Still Standing biedt een totaalervaring van de foto’s van Johan van Steen, de gedichten van Kristin Verellen en de getuigenissen van deelnemers aan de Cirkelrituelen. Dit gebeurt in samenspel met  het werk van Brusselse jongeren van Centrum West die in de zomer van 2019 onder begeleiding van kunstenares Katrien Oosterlinck en ondersteund in Cirkels van We have the choice creatief  aan de slag gingen met het Cirkel thema.

Via diverse ingangen laat de expo  Standing Still / Still Standing de bezoekers ervaren hoe stilstaan bij een situatie zoals die is  bijdraagt tot verbinding met jezelf en anderen, en uiteindelijk tot nieuwe veerkracht.   Want wat je ook overkomt, je kan altijd kiezen hoe je er mee omgaat. We have the choice. De tentoonstelling wordt passend geopend om 19u met een muzikaal en poëtisch  opgeluisterd interview met Kristin Verellen en Katrien Oosterlinck. Sigrid Bousset, directeur van het Herman Teirlinckhuis en Bryce Bettens, een geëngageerd jong talent van Beersel,  zorgen voor een prikkelend gesprek.

Aansluitend kan u de expo ontdekken tijdens een feestelijke receptie, en een gesigneerd boek bemachtigen ter ondersteuning van het goede doel van We have the choice. 

Om 20u30 heeft u de kans om zelf een Cirkel te ervaren begeleid door We have the choice, in het prachtige decor van de tentoonstelling. Paul J. Simon, een talentvolle muzikant van de streek, brengt ons in de stemming met enkele van zijn nieuwe songs.

Geef aan als je ook wenst deel te nemen aan de cirkel of enkel komt naar de vernissage. Plaatsen in de cirkel zijn beperkt.

Meer info: www.destelheide.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vormingscentrum Destelheide

66 Destelheidestraat

1652 Beersel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen