15 € – 25 €

Verhalen over verlies en verdergaan, een voorstelling met terugspeeltheater

Venster Acties en details

15 € – 25 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Levenzegt brengt een bijzondere vorm van improvisatietheater.

Over dit evenement

Met terugspeeltheater nodigen we ons publiek uit om persoonlijke verhalen te delen. Wij spelen die dan terug op een intuiïtieve manier en begeleid met muziek .

Het thema voor deze theatervoorstelling is verlies. Tijdens onze repetities delen en spelen wij onze eigen ervaringen, zo ook regelmatig rondom verlies. Dan vinden we troost en moed om verder te gaan en leren we veel van elkaars verhalen. Verhalen over je oude huis missen. Over afscheid van een huisdier. En die ene grote liefde... Verlies van gezondheid en jeugdigheid. Verlies van een dierbare... Verhalen over recent verlies of uit een verder verleden...

Tijdens deze voorstelling willen we luisteren naar de verhalen van ons publiek. Verhalen over verlies en over verdergaan na verlies.

Terugspeeltheater wordt gebruikt voor uiteenlopende doeleinden: van training tot therapie, van viering tot conflictoplossing, binnen organisaties en de bredere samenleving,...

Tot 2020 speelden wij fysieke voorstellingen. Sinds de start van de pandemie hebben wij in online terugspeeltheater een verrijking gevonden. Wij zijn er zelf zo tevreden over dat we dit zullen blijven doen, ook na deze pandemie.

Als je terugspeeltheater nog nooit gezien hebt, grijp dan nu je kans! Registreer wel snel, de plaatsen zijn beperkt! Tickets zijn incl. BTW en servicekosten.


		Afbeelding van Verhalen over verlies en verdergaan, een voorstelling met terugspeeltheater
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen