Verhalen Nocturne in Rivierenhof

Venster Acties en details

In verkoop op 2 sep. 2021 om 05:00
Herinnering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Provinciaal Groendomein Rivierenhof

246 Turnhoutsebaan

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Aan de vooravond van het vertelfeest voor kinderen en gezinnen, organiseert het Rivierenhof een verhalennocturne voor volwassenen.

Over dit evenement

Verhalen voor volwassenen: nocturne in Rivierenhof

op zaterdag 18 september 2021 om 20u in 2100 Deurne.

De eerste generatie kinderen die in het schattige Sprookjeshuisje naar verhalen kwam luisteren is intussen (groot)ouder geworden. Ook de vertelkunst is mee gegroeid. Dankzij avondlijke storytelling in de schaduw van dat magische huisje aan de rand van de stad kunnen nu ook volwassenen genieten van vertellingen tot de oren en het hart er warm van worden.

Van de hemel naar de hel en terug voor 16 plus

Eigenzinnig fris, vol verrassing en met humor rijgen Fred Versonnen en Katelijne Billet op zaterdagavond 18 september 2021 parels van verhalen voor volwassenen aaneen in het Rivierenhof.

Topvertellers Fred Versonnen en Katelijne Billet

Vele jaren al brengt Fred Versonnen sprookjes en volksverhalen uit verschillende windstreken voor een publiek van nu, authentiek en pakkend. Soms een tikje duister, hoewel er steeds een glimlach op de loer ligt. Vol passie vertelt hij op zijn onnavolgbare manier met hier en daar interactie met het publiek. Meer weten: www.schobbejak.be

Katelijne Billet vertelt poëtische verhalen. Met een mooi lied brengt Katelijne beide kunstvormen bij elkaar. Haar stem is haar kracht. De sfeer en de beelden, die ze oproept, spreken groten en kleinen aan. Zij reist het land door met verhalen voor iedereen, van de kleinsten tot de oudsten. Katelijne geeft ook workshops vertellen en geeft les aan de kunsthumaniora in Hasselt. Meer weten: www.villakatz.be.

Reserveer, betaal en kom op tijd!

De verhalennocturne verwacht je op zaterdag 18 september 2021 om 20u met jouw online reservering aan de tent in de omgeving van het Sprookjeshuis Rivierenhof, ter hoogte van de Parkweg / Jezuïetendreef in 2100 Deurne.

Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar kunnen vanaf 2 september hier een plaatsje online reserveren .

Deelnemen kost € 5,00 p.p. en wordt na reservering via factuur verrekend.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Provinciaal Groendomein Rivierenhof

246 Turnhoutsebaan

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Rivierenhof

Organisator van Verhalen Nocturne in Rivierenhof

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen