12 €

"Verbindende Duidelijkheid!" - “Sterk als een paard"

Venster Acties en details

12 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
“Sterk als een paard… – Laat je inspireren door oplossingsgericht, natuurlijk paardengedrag en word veerkrachtiger”

Over dit evenement


		Afbeelding van "Verbindende Duidelijkheid!" - “Sterk als een paard"

“Sterk als een paard… – Laat je inspireren door oplossingsgericht, natuurlijk paardengedrag en word veerkrachtiger”

Interactieve online workshop:

Wat me al van kindsbeen af fascineert in paarden is… alles, en vooral hun heldere, ongecompliceerde en toch verbindende manier van communiceren. We kunnen er zoveel van leren, en daar wil ik jullie via een interactieve online workshop in meenemen.

Put inspiratie uit de natuur! Je leert hoe inzichten vanuit natuurlijk paardengedrag en een Oplossingsgerichte mindset jou (nog) veerkrachtiger kunnen maken:

• Handel vol vertrouwen en veerkrachtig

• Communiceer (nog) effectiever

• Pak uitdagingen zelfzekerder aan

• Bepaal jouw eigen pad in connectie met anderen

In 2019 schreef ik er een boek over: “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap” (ook verkrijgbaar in het Engels). In de afgelopen maanden vertaalde ik mijn boek in een reeks video’s die informatie rond kerntopics uit het boek combineren met beeldmateriaal van natuurlijk paardengedrag.

In een interactieve online workshop wil ik jullie laten kennismaken met een aantal van die topics uit het model dat ik in mijn boek opbouw en dat de kern samenvat van wat ik van paarden heb geleerd rond Leiderschap en Veerkracht: het model van Verbindende Duidelijkheid. Via video’s, via reflectiemomenten, via uitwisseling met elkaar ga je inzien en ervaren hoe je door te kiezen voor een andere soort communicatie een andere realiteit kan creëren. Een realiteit waarin jouw boodschappen daadwerkelijk worden gehoord en waarin je anderen op een constructieve manier effectief kan beïnvloeden.

Wendy Van den Bulck (°1974)

Als Germaniste vertaalde ik mijn passie voor communicatie en het werken met de dynamiek van interpersoonlijke relaties gedurende 14 jaar als leerkracht Nederlands, Engels en Duits. Daarnaast zijn paarden al van kindsbeen af een passie geweest. Deze passie bleef een hobby tot in2003. In dat jaar begon ik me te verdiepen in natuurlijk paardengedrag en in wat wij als mensen kunnen leren van hun communicatie en structuren. Toen ik een aantal jaren later kennis maakte met het Oplossingsgerichte gedachtengoed, paste de puzzel perfect in elkaar.

In 2010 richtte ik mijn organisatie Equoia (www.equoia.org) op, enkele jaren later stapte ik in een partnership met True Colours (www.truecolours.be), en nu werk ik als oplossingsgerichte coach / consultant rond het effect van ladingloze communicatie en authentiek leiderschap. Mijn inspiratie komt vanuit natuurlijk paardengedrag, meer bepaald hun heldere, ongecompliceerde en toch verbindende manier van communiceren.

In 2019 publiceerde ik mijn eerste boek: “Verbindende Duidelijkheid. Als paarden je uitnodigen tot authentiek, oplossingsgericht leiderschap” (ook verkrijgbaar in het Engels: “Connective Clarity. When Horses Invite You to Take up Authentic, Solution Focused Leadership”). Het is een praktisch boek dat jou leert hoe inzichten vanuit natuurlijk paardengedrag en een Oplossingsgerichte mindset en aanpak jou (nog) veerkrachtiger kunnen maken.

Domein Equoia is gelegen in het noorden van België (Balen). Er zijn verschillende paarden en er is de nodige infrastructuur om in alle weersomstandigheden coachings en workshops te laten doorgaan.

www.equoia.org


		Afbeelding van "Verbindende Duidelijkheid!" - “Sterk als een paard"
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen