45 € – 60 €

Vanomobil Camper Village NL

Venster Acties en details

45 € – 60 €

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Vanomobil Camper Village

17 Karmeldreef

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een exclusief ingerichte parkeerplaats langs de route van het BK Waregem

Over dit evenement

Het BK Wielrennen gaat dit jaar in Waregem door en dus was het snel beslist: Vanomobil is hoofdsponsor! We organiseren een exclusieve Vanomobil Camper Village waar flandriens, supporters en wielertoeristen met hun campers kunnen parkeren en genieten van dit topweekend op een exclusieve locatie. Vanomobil Camper Village is open van vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni 2021.

Onze parking is gelegen op een uitermate unieke locatie langs het parcours van het BK. We kunnen genieten van maar liefst 7 passages van de renners: 3x de dames en 4x de heren tijdens de finalerondes.

Wat mag je verwachten op de Vanomobil Camper Village?

- Plaats voor 153 campers (enkel toegang met ticket)

- Perfecte uitvalsbasis om het parcours te verkennen

- Supporterszone exclusief voor onze gasten met gegarandeerd 7 passages van de coureurs

- Groot scherm om de koerse te kunnen volgen

- Take-away BBQ en ontbijt (op voorhand te reserveren) + foodtruck

- Uitgestippelde wandel/fietsroutes en fotozoektochten vanaf ons Camper Village (8/15/22km)

Vanomobil families worden verwend!

Heb jij een Vanomobil motorhome en wil je graag overnachten in ons Camper Village? We zouden Vanomobil niet zijn als we onze klanten dit weekend niet extra in de watten zouden leggen. Aangezien er maar beperkt aantal plaatsen zijn in onze exclusieve Camper Village, willen we onze klanten de allereerste kans geven om erbij te zijn door middel van een voorverkoop. Jullie krijgen één week de tijd om je tickets te bemachtigen, daarna gaat de ticketverkoop open voor het grote publiek. En dat is nog niet alles, we voorzien bovendien een verrassing bij aankomst. De voorverkoop start NU, dus aarzel niet langer en reserveer onmiddellijk je stekje in ons Camperdorp.

Praktische info

- Verzeker jezelf van een plaats op onze exclusieve Vanomobil Camper Village en koop hier je tickets!

- Afhaalmaaltijden zijn voorzien op zaterdagavond en ontbijt op zondag, maar enkel op reservatie en betaling vooraf! Op zondag zal er ook een foodtruck aanwezig zijn, maar die hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden. Afhankelijk van de coronasituatie kan er nog een aanvulling komen op deze eet- en drankgelegenheden.

- Houd er rekening mee dat er geen 220V of sanitair aanwezig is.

- Grootte parkingplaats: we voorzien een standaard plaats voor campers korter dan 8m (fietsenrek inbegrepen) en XL plaatsen voor campers langer dan 8m (fietsenrek inbegrepen). Houd er wel rekening mee dat we om technische redenen geen campers langer dan 9,5m of zwaarder dan 7,5ton op het terrein kunnen ontvangen. Bij aankomst kan er een controle meting gehouden worden bij twijfel, we willen immers iedereen een mooie plaats kunnen aanbieden. Ook vragen we vriendelijk om de aanhangwagens en dergelijke thuis te laten.

- Je kan vrijdagnamiddag 18/6 of zaterdag 19/6 toekomen en je installeren. Iedereen parkeert zich volgens aankomst. Je kan dus geen plaatsen reserveren, kiezen of vrij houden. Willen jullie naast elkaar staan, dan is het belangrijk dat je samen toekomt. Aangezien de toegangsweg tot de parking op het parcours ligt, kan er op zondag niemand de parking met zijn motorhome verlaten tot het parcours wordt vrijgegeven (rond 18u). Daarna kan iedereen één voor één het veld afrijden. Bedankt voor het begrip en het geduld en gelieve de instructies van onze medewerkers op te volgen zodat alles vlot en veilig kan verlopen.

Adres

Karmeldreef 17, 8790 Waregem (België)

Bijdrages

We proberen de toegangsbijdrages zo laag mogelijk te houden en wensen enkel de gemaakte kosten te dekken. Alle winst die door dit evenement wordt gemaakt, zal integraal doorgestort worden naar de VZW Parkili.

Parkili.be wil het welzijn verbeteren van mensen met Parkinson, brengt hen in beweging, zet in op meer begrip en zamelt fondsen in voor onderzoek naar betere behandeling.

- Standaard toegangsticket geldig voor het volledige weekend €45 (voor campers korter dan 8m inclusief fietsrek)

- XL toegangsticket geldig voor het volledige weekend €60 (voor campers langer dan 8m inclusief fietsrek maar maximum 9,5m)

- BBQ op zaterdagavond €20/persoon: beenham (of vegetarisch alternatief) met een saladeschotel

- Warme bakker pakket €7/persoon: 1 croissant + 1 chocoladekoek + 2 pistolets

- Luxe ontbijt pakket €17/persoon: Warme bakker pakket + vers fruitsap, kaas, hesp, choco, confituur, boter en yoghurt

Coronaproof

Zowel voor jullie, als voor ons is het heel belangrijk dat de Vanomobil Camper Village in alle veiligheid verloopt. Daarom vragen we vriendelijk om alle aangegeven richtlijnen te volgen die op dat moment van kracht zijn. De vooruitzichten zien er goed uit, dus we duimen!

Info over het traject

De totale afstand van het Belgisch Kampioenschap bij de vrouwen is 122,4 km en bij de heren is het parcours 220,2 km lang. “De start van het parcours bevindt zich aan de Hippodroom. De finaleronde vindt plaats in het hart van de Vlaamse Ardennen. Op een gegeven ogenblik zullen de heren en de dames op hetzelfde moment rijden, elk op een afzonderlijke lus van het parcours

Om 10.00u gaan de dames van start aan de Zuiderpromenade. Ze fietsen als eerste 4x de Briek Schotte Ronde (18,2 km), een lus die alle Waregemse deelgemeentes doorkruist. Wanneer de koersdames overschakelen naar 3x de finaleronde (16,1 km), gaan de elite heren omstreeks 12.05u van start aan de Hippodroom. Zij volgen eveneens 4x in het spoor van Briek en schakelen daarna over naar een iets grotere lus: de André Defoort Ronde (20,7 km). Wanneer ook deze lus 4x wordt afgehaspeld is het tijd voor de finaleronde. In Nokere gaan ze de 800m-lange kasseienstrook van de Herlegem te lijf en beklimmen ze de Holstraat (gemiddelde stijging van 6%) en de Karmelberg (gemiddelde stijging van 3%). De aankomststreep voor zowel de dames als de heren wordt getrokken in de Verbindingsweg.

Meer info over het parcours.

Met alle vragen kan je terecht op het nummer 056 43 19 82 of mail naar bkwaregem@vanomobil.be (op weekdagen en tijdens onze openingsuren)

Delen met vrienden

Locatie

Vanomobil Camper Village

17 Karmeldreef

8790 Waregem

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vanomobil Motorhomes

Organisator van Vanomobil Camper Village NL

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen