Gratis

Vanneuvillehuis/Atelier Walter Vilain

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Middenlaan 103

103 Middenlaan

8670 Koksijde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kunst en natuur in het Vanneuvillehuis

Over dit evenement

In het Vanneuvillehuis vindt u een greep uit de collectie van Walter Vilain alsook de geschiedenis van zijn rijke leven samen met de grootmeesters die zijn pad hebben gekruist en hem beïnvloed hebben; beter bekend als de ‘school van Sint-Idesbald’. Het Vanneuvillehuis bevindt zich ook in het natuurgebied ‘Noordduinen’ met een prachtige fauna en flora. Ook deze natuur krijgt een plaats in dit nieuwe Vanneuvillehuis.

Belangrijk!!!

  • max. 20 deelnemers
  • de gids draagt een mondmasker
  • aan de deelnemers dragen een mondmasker
  • er wordt gewerkt met een audio tourguide systeem zodat de afstand tussen gids en deelnemers kan gegarandeerd worden
  • als waarborg voor de audio tourguide vragen wij uw identiteitskaart tijdens de duur van de rondleiding
  • voor het gebruik van de audio tourguide vragen we om uw eigen koptelefoon (aanbevolen) of oortjes mee te brengen (met stereo jack plug), of kunnen ter plaatse aangekocht worden (3€)
  • iedereen blijft in zijn eigen bubbel en houdt voldoende afstand van de andere deelnemers

De gemeente Koksijde respecteert en beschermt de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar diensten en zal de persoonsgegevens van deze gebruikers nooit aan derden overmaken noch verkopen. De persoonsgegevens die worden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt worden voor de interne werking van de dienstverlening. De wet op de privacy van 8 december 1992 beschermt u tegen alle misbruiken van deze gegevens. U heeft recht op inzage, correctie en verwijdering van deze gegevens zoals voorzien in de toepasselijke wetgeving op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Daartoe richt u een schriftelijk verzoek met bewijs van uw identiteit aan het College van burgemeester en schepenen van de gemeente Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde of mailt u naar info@koksijde.be.

Meer informatie over de wet van de privacy kunt u verkrijgen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer: Hoogstraat 139, 1000 Brussel, tel. 02 213 85 40, commission@privacycommission.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Middenlaan 103

103 Middenlaan

8670 Koksijde

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Gemeente Koksijde - dienst Cultuur & Erfgoed

Organisator van Vanneuvillehuis/Atelier Walter Vilain

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen