Gratis

TTK Vilvo Kaasschotel met Dessert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nijverheidsstraat 115

115 Nijverheidsstraat

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kaasschotel om af te halen of thuis te laten leveren, met de nodige drank om een gezellige avond met familie en vrienden door te brengen

Over dit evenement

TTK Vilvo zorgt ervoor dat jij lekker kan genieten

Op 28 november hoef je niet zelf voor eten te zorgen. TTK Vilvo zorgt ervoor dat je lekker languit kan genieten van je dag en er bovendien een gezellige avond met familie en/of vrienden kan van maken.

Die dag zal TTK Vilvo een lekkere kaasschotel voor jou klaar maken. Per persoon voorzien wij  Een zestal lekkere kazen

 Een stokbroodje

 Een lekker dessert – onze onovertroffen zelf bereidde en verse chocomousse

 Prijs voor dit pakket: 17,00€

Je hoeft ook niet na te denken wat je bij je kaasschotel hoeft te drinken, want wij voorzien ook, indien gewenst natuurlijk, het aperitief en bijpassende wijnen  Fles Cava 18,00€

 Fles Rode Wijn Saint Emilion 18,00€

 Fles Rode Wijn Haut Medoc 16,00€

 Fles Witte Wijn Pinot Gris 16,00€

 Fles Rosé Wijn Cabinet D’Anjou 14,00€

Je kan ook extra broodjes aan 1,00€/stuk en extra desserts aan 2,50€/portie bij bestellen. Op vraag voorzien we ook individuele porties boter, deze dien je wel apart aan te vragen, want ze worden niet automatisch bij geleverd. De porties boter krijg je er gratis bij, we vragen alleen om niet meer botertjes te bestellen dan het aantal kaasschotels + extra broodjes dat in je bestelling is opgenomen.

Selecteer dus de items en de aantallen die je wenst te bestellen. Na ontvangst van je bestelling bezorgen we je via mail een overzicht van je bestelling samen met de vraag om het totaalbedrag over te schrijven op ons rekeningnummer. Alle noodzakelijke details zullen in de bevestigingsmail staan. De bestelling is pas definitief wanneer het bedrag volledig betaald is en uiterlijk op vrijdag 20 november op de rekening is gestort.

Je kan bestellen tot woensdag 18/11/2020

Je bestelling kan worden afgehaald in het lokaal van TTK Vilvo, Nijverheidsstraat 115A - 1800 Vilvoorde en dit op 28 november 2020 vanaf 15h00. Wil je er echt een luie dag van maken, dan leveren wij met plezier bij jou thuis in een straal van 30km voor het kleine bedrag van 5,00€. Geef dit ook aan bij de bestelling.

We wensen julle alvast een leuke en gezellige avond toe, en laat het jullie smaken.

TTK Vilvo dankt je voor de geweldige steun.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nijverheidsstraat 115

115 Nijverheidsstraat

1800 Vilvoorde

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen