12,50 €

Venster Acties en details

12,50 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Salons Dijck

33 Frederik de Merodestraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De moderne trouwbeurs voor het koppel dat het net iets anders wil

Over dit evenement

Je kent waarschijnlijk het Engelse gezegde voor het huwelijk: Something old, something new, something borrowed, something blue, six pence in your shoe.

Wij focussen ons op het Something New, dat staat niet alleen voor het nieuwe hoofdstuk dat jij samen met jouw verloofde gaat beginnen. (Cliché, I know, maar t is wel zo 😉) Maar het staat ook voor het vernieuwende dat wij als huwelijksleveranciers aan toekomstige bruidsparen willen aanbieden.

Een huwelijk is een unieke beleving, 1 om nooit te vergeten. Plan daarom je trouwdag zoals jullie ‘m voor ogen hebben. Komt je haar omhoog te staan als je nog maar denkt aan al die klassieke wedding regeltjes en oeroude tradities? Wel dan, weg ermee! Moet je trouwfeest Pinterest-perfect zijn? Hell no, integendeel! Het is een weerspiegeling van wie jullie zijn en van wat jullie belangrijk vinden, ook al is dat anders dan anders.

Dan is de trouwbeurs Something New echt iets voor jullie! We richten we ons op koppels die het allemaal net iets anders willen.

https://www.trouwbeurssomethingnew.be/

Door de aankoop van een ticket ga je akkoord met deze HUISREGELS:

De organisatie kan personen bij wangedrag en/of het overtreden van deze voorwaarden de toegang tot de trouwbeurs weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.

Roken is NIET toegestaan in in het gebouw. Dit mag alleen in de open lucht. Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.

We voeren een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs wordt aangetroffen bij een bezoeker zal deze direct in beslag genomen worden en kan de organisatie de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren of, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens / constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.

Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers.

De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, of letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: (alcoholhoudende) dranken, voedsel, drugs, glaswerk, blik, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.

Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

Het is verboden tickets voor het evenement van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.

Om toegang te krijgen tot de trouwbeurs, moet je een mondmasker dragen en je covid safe ticket laten scannen alvorens je de zaal mag betreden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Salons Dijck

33 Frederik de Merodestraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Sarah (RAW Weddings) en Sien (Sien-o-saurus)

Organisator van Trouwbeurs Something New

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen