Gratis

Meerdere data

Zit er ook een ceremoniespreker in jou verborgen?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BorgerHub

92 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Voel jij dat verhalen vertellen ook jouw ding is? Wil jij graag werken op momenten dat mensen belangrijke mijlpalen vieren?

Over dit evenement


		Afbeelding van Zit er ook een ceremoniespreker in jou verborgen?

Ok, stel dat je nadenkt over een job als ceremoniespreker bij huwelijken of uitvaarten, eigenlijk eender welk levensmoment. Doe dan even je ogen dicht en beeld je in dat jij ja zegt tegen deze ommezwaai. Begint je hart te zingen? Ja?

Gun jezelf dan de kans om te kiezen voor wat je echt wilt maar besef dat je maar één kans hebt om het verhaal te vertellen. Hoe zorg jij er dan voor dat je er alles uithaalt wat er in zit?Geloof me, dat kan soms echt een uitdaging zijn.

Dé hamvraag echter is: welke vaardigheden heb je dan nodig om te kunnen spreken bij huwelijken en uitvaarten? Hoeveel van die skills heb jij nu al? Wat zou je nog kunnen bijleren? Hoe zou het voelen om te werken als ceremoniespreker?

Hoe zou het voelen om dit moeiteloos te doen? Met zoveel technieken in je broekzak dat je echt élke opdracht aankan?

In onze opleiding zit alles wat je nodig hebt om struikelblokken, black-outs, writers' block en inspiratieloze dagen te vermijden.

  • Je volgt de online ateliers op eigen tempo en zelfstandig via het super gebruiksvriendelijke leerplatform van de vakschool.
  • Dit combineer je met offline praktijkateliers onder begeleiding van trainers die specialist zijn in een bepaald vakgebied van ons mooie beroep. Deze combinatie is enig in België en Nederland.
  • Na elk traject kan je nog stage lopen, je eerste stappen zetten met een mentor naast jou of een heuse ondernemersopleiding volgen.
  • Je krijgt een unieke wetenschappelijke basis mee over rituelen en onze hersenen in onze Ritual Coach Methode.
  • Je kan 24/7 vragen stellen via het online platform.
  • Of in de online community waar je vanaf dag 1 toegang krijgt tot ons netwerk van collega's en oud-studenten.
  • Al het materiaal blijft nog zeker 2 jaar ter beschikking zodat je nog een tijdje kan terugvallen op de technieken.
  • We werken met beperkte inschrijvingen en soms ook met wachtlijsten zodat we onze persoonlijke aanpak kunnen garanderen.
  • We werken met beperkte inschrijvingen en soms ook met wachtlijsten zodat we onze persoonlijke aanpak kunnen garanderen.


		Afbeelding van Zit er ook een ceremoniespreker in jou verborgen?
Delen met vrienden

Locatie

BorgerHub

92 Turnhoutsebaan

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator RITUAL COACH ACADEMY

Organisator van Zit er ook een ceremoniespreker in jou verborgen?

Meer dan 10 jaar ervaring als ceremoniespreker en meer dan 750 uitvaarten later is er nu de Ritual Coach Academy, vakschool voor sprekers. Voor mensen en door mensen verhalen vertellen. Dat leer je bij ons. Katrien Smeyers is de Leading lady van de Ritual Coach Academy, storyteller en ritueelontwerper. Punkrebel ondernemer met veel soul. Ze wordt bijgestaan door het dreamteam dat bestaat uit collega's uit het werkveld, elk experts in hun eigen vakgebied.

Het dreamteam vind je op deze pagina .

 

 

 

 

 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen