€ 0 – € 60

Zelf luistertoetsen ontwikkelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HOGENT

Campus Ledeganck - lokaal 0.042

Karel Lodewijck Ledeganckstraat 8

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Luistervaardigheid evalueren is geen gemakkelijke opgave. Hoe ontwerp je een luistertoets die gericht is op de eindtermen?

Over dit evenement

Zelf luistertoetsen ontwikkelen

Luistervaardigheid evalueren is geen gemakkelijke opgave. Hoe ontwerp je een luistertoets die gericht is op de eindtermen? Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Hoe breng je het luisterproces in kaart?

We bekijken en bespreken voorbeelden van zowel product- als procesevaluatie en gaan daarna zelf aan de slag om materiaal te ontwikkelen.

Lesgever

Kristel Detollenaere is lector Nederlands in de opleiding Bachelor in het onderwijs: lager onderwijs en is nominatielezer voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Ze werkte als toetsontwikkelaar bij het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peiling mee aan het ontwikkelen van de peilingstoetsen 2018 voor lezen, schrijven en luisteren.

Inhoudelijke vragen

kristel.detollenaere@hogent.be

Doelgroep

Leerkrachten 2de en 3de graag lager onderwijs

FAQ

Krijg ik een certificaat?

Je ontvangt een attest van deelname.

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Ledeganck is vlakbij het station en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeerproblemen te ondervinden. Aan de campus stopt een bus. De campus Ledeganck is slechts 15 minuten wandelen van station Gent-Sint-Pieters en leidt door het mooie Citadelpark.

Betalend parkeren is beperkt aan het SMAK of ICC of in omliggende straten, maar wij moedigen toch aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Meer info: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

*Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar.

*Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

*Meer info over onze bereikbaarheid

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets. Servicekosten van max.4% + 0.99€ (afhankelijk van je ticket) worden afgehouden.

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt.

We kunnen voor jou ook een training op maat organiseren. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan, stuur dan een mailtje naar expertise@hogent.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HOGENT

Campus Ledeganck - lokaal 0.042

Karel Lodewijck Ledeganckstraat 8

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen