Gratis
Workshop: onderhandelen als sollicitant

Workshop: onderhandelen als sollicitant

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Gratis interactieve workshop voor én door werkzoekenden. Samen weten we meer!

Over dit evenement

Onderhandelen tijdens een sollicitatie kan erg intimiderend zijn. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Tijdens deze workshop delen we ervaringen over onderhandelen tijdens een sollicitatie. We delen in een kleine groep tips en tricks over het onderhandelen van je contract en salaris en we leren samen goede vragen stellen. Zo sta je sterker in je schoenen als werkzoekende.

Tot dan!

Check zeker ook onze andere geplande Co-Searching workshops via onze website of volg ons via Facebook!

Online workshop

De workshop gaat online door via Zoom. Je hoeft niets te downloaden, enkel op de zoomlink te klikken die je van ons ontvangt bij inschrijving.

Over Co-Searching

  • Co-Searching is een vzw en onze workshops zijn gratis. Werkzoekenden versterken er elkaar op weg naar een job. Je leert er bij van de kennis van anderen.
  • De workshops worden voorbereid en begeleid door Co-Searching vrijwilligers. Dit zijn werkzoekenden en werkenden, vaak met een expertise in HR.
  • Onze workshops zijn zeer interactief. We leren elkaar kennen en gaan voortdurend in gesprek in een kleine groep van werkzoekenden. Een ideaal netwerkmoment.

Voor wie?

  • Deze workshops is bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz...

Groetjes

Het Co-Searching team

Afbeelding van Workshop: onderhandelen als sollicitant
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen