€ 20

Workshop Integraal werken op de eerste lijn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HOGENT

Campus Schoonmeersen

Sint-Denijslaan 251

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bruggen bouwen op het kruispunt van welzijn en gezondheid

Don. 14/02/2019, van 13.00 tot 16.00 u.

Wie in november l.l. niet kon deelnemen aan de uitverkochte studiedag over integraal werken, kan nu inschrijven voor kleinschaligere info-workshops.

Je krijgt eerst een voorstelling van het reflectiekader integraal werken, als resultaat van een driejarig praktijkgericht onderzoek naar integraal werken op het kruispunt van welzijn en gezondheid in de praktijk. Een onderzoek dat zich aanvankelijk situeerde in drie wijkgezondheidscentra in Gent en later werd verbreed naar andere welzijns‐ en gezondheidspraktijken op de eerste lijn.
Het reflectiekader geeft inzicht hoe integraal werken op het kruispunt van welzijn en gezondheid vorm krijgt in de praktijk én levert bruikbare handvaten aan, voor zowel beleid, werkveld als onderwijs.

Daarna ga je actief aan de slag met deze handvaten en het reflectieve spel ‘Bruggenbouwers’.
Je krijgt info uit eerste hand! De onderzoekers van dit project begeleiden je immers tijdens deze workshop.

cover


Ter plaatse heb je ook de mogelijkheid om het boek of het combipakket boek + spel aan een voordelige prijs te kopen bij ACCO.
Betaling gebeurt ter plaatse cash of via bancontact. Gelieve eventuele interesse hiervoor aan te duiden bij inschrijving zodat we voldoende exemplaren kunnen voorzien.

- Boek: 20 euro (in plaats van 23,5)
- Combipakket boek + spel: 45 euro (in plaats van 50,95)

DOELGROEP


Voor beleidsmedewerkers, onderwijsprofessionals en professionals uit het domein welzijn en gezondheid die praktische handvatten willen voor het in praktijk brengen van integraal werken: sociaal werkers, verpleegkundigen, ergotherapeuten, artsen, kinesisten, orthopedagogen, psychologen, gezondheidspromotoren…


LESGEVER


Leen Van Landschoot en Hildegard Gobeyn

FAQ


Krijg ik een certificaat?

Je ontvangt een attest van deelname.

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door haar ligging vlakbij het station. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel. Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar. en zijn er park & ride opties vanuit Flanders expo.

Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HOGENT

Campus Schoonmeersen

Sint-Denijslaan 251

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen