Gratis

Wooncafé: kopen en verkopen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Zit je met plannen om een woning te kopen of te verkopen, maar heb je nood aan tips? Deze gratis online infosessie is er voor jou!

Over dit evenement

Een huis kopen doe je meestal maar een keer in je leven. Het is je duurste aankoop ooit. Staar je niet blind op de mooie keuken of prachtige parketvloer. Liefde op het eerste gezicht kan, gevoel is een belangrijke pijler, maar waar moet je tijdens een eerste bezichting op letten om achteraf niet opgezadeld te zitten met peperdure renovaties?

In dit wooncafé brengen makelaar Kristien Berkein en notaris Caroline Vanlerberghe tips en tricks voor een geslaagde (ver)koop.

Moderator Evelien Vanwalleghem van Radio 2 leidt het gesprek. Zij bouwde een jarenlange expertise op tijdens panelgesprekken bij meerdere ondernemingen.

Tijdens dit wooncafé kan je met je vragen terecht in het chatvenster. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier. Dat kan tot 1 dag voor de lezing begint.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je hier.

© Foto via Canva

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen