Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wil je een huis huren en kan je wel extra informatie gebruiken? Tijdens deze gratis online infosessie geven experts je tips en tricks.

Over dit evenement

Wil je een huis huren maar mis je de nodige informatie? Een woning of een appartement kiezen om te huren kan een moeilijke beslissing zijn. Zo ga je vaak met persoonlijke verwachtingen en voorkeuren op zoek. Als je dan weet dat er misschien nog kandidaten zijn voor datzelfde huurhuis of appartement, dan lijkt het of je snel moet handelen.

In dit wooncafé geven Hanne Dierynck, woonbegeleidster Stad Roeselare, en Nico Baeke, expert West-Vlaamse Huurdersbond, jou de nodige tips en tricks.

Moderator Evelien Vanwalleghem van Radio 2 leidt het gesprek. Zij bouwde een jarenlange expertise op tijdens panelgesprekken bij meerdere ondernemingen.

Tijdens dit wooncafé kan je met je vragen terecht in het chatvenster. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier. Dat kan tot 1 dag voor de lezing begint.

Een organisatie van ARhus en Stad Roeselare

ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je hier.

© Foto via Canva

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen