€ 17,50

WOLF ALICE + NOVA TWINS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Twee jaar geleden stond het Londense viertal Wolf Alice in onze club. We tipten ze toen als een band die wel eens heel erg groot kon worden. Intussen verworven de wolfjes nominaties en trofeeën van zowat alle toonaangevende competities, van Brit Awards tot de Mercury Prize en de Grammy Awards. Kregen ze een golf aan fantastische reviews over zich heen en noemde NME hen 'best band in Britain'.

HUMO refereerde naar hen naar het werk van o.a. My Bloody Valentine, Sonic Youth, The Sundays, Pixies, Lush, Belly, Hole en Patti Smith om hun sound te omschrijven. Voeg hier nog wat vleugjes folk, elektronica en het begeerlijke stemgeluid van zangeres Ellie Rowsel aan toe en je weet dat de band niet voor één gat te vangen is.

It has a head, a tail and a massive great beating heart. Their time is now” - 4*, MOJO

Bold, brave and magnificent… best band in Britain? 100 per cent.” - 5*, NME

Support: Nova Twins

Nova Twins zijn Amy Love en Georgia South. In Londen zijn ze hip en happening in de underground scene en hun zelfverklaarde 'Nova Sound' of 'Urban Punk' klinkt lekker luid. Live staan ze aan de andere kant van het Kanaal bekend om hun energieke live performances en ze mochten in het verleden al openen voor onder andere Prophets of Rage, Pendulum en Die Antwoord.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen