Weg van Water; sterke voordracht en wandeling

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

Jammer, Deze Pasar Academy is volzet, maar niet getreurd... Er staan er nog heel wat op het programma. Interesse? Check Pasar.be voor meer info. Tot dan?

Weg van Water; sterke voordracht en wandeling

Pasar Academy nodigt sprekers uit die een presentatie geven over hun gebied van expertise en die gerelateerd zijn aan de thema's van Pasar.

Door Pasar

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 19 mrt. 2023 13:00 - 17:00 CET

Locatie

Lamot 8 Van Beethovenstraat #10 2800 Mechelen Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Weg van Water

Pasar kiest dit jaar voor de waterkant en geven hiermee het startshot met Toon Verlinden die een uiterst boeiende en op een zeer toegankelijke manier zijn kijk geeft op water. Aansluitend voorzien we begeleide wandelingen door de stadsgidsen van Mechelen.

Leden en vrijwilligers van Pasar genieten korting

13u00 - 13u30 Ontvangst

13u30 - 14u45 "Weg van Water" Voordracht door Toon Verlinden:

14u45 - 15u00 "Waterbeleving in de stad" door Bernard De Potter

15u15 - 16u45 Begeleide wandelingen "Water in de straten" +/- 5km . Max 20 deelnemers per gids

Over Toon Verlinden:

Weg van Water. Een reis door België (z)onder water

Ga naar de kraan in je keuken en draai die open en weer toe. Het water dat je net zag was twee seconden van jou voordat het weer wegstroomde. Twee seconden. Maar wat weet je over dat water? Je poetst er je tanden mee, maar waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe? En hoe lang zal het nog uit de kraan blijven stromen?Tijdens deze voorstelling duikt Toon Verlinden met jullie onder in de Belgische waterwereld. En we beloven je: je kijkt nooit meer op dezelfde manier naar dat glas water. Je zal er van gaan houden, je zal er van gaan walgen en het zal je van je stoel blazen. Want water is dan misschien overal, het stroomt door een wel heel speciale wereld.Toon Verlinden is wetenschapsjournalist, organisator van het Nerdland wetenschapsfestival en auteur van het boek Weg van Water

Begeleide thema wandeling "Water in de straten" door de stadsgidsen van Mechelen, in samenwerking met de Vlaamse Waterdagen.

Duurtijd +/- 1u30Over de organisator

Georganiseerd door
Pasar

Geannuleerd