Weet u hoe succesvol uw volgende Turnaround gaat worden?

Weet u hoe succesvol uw volgende Turnaround gaat worden?

door Stork

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel

280 Gentseweg

9120 Beveren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens dit event leert U hoe Turnaround Readiness Reviews bijdragen aan het succes van Uw Turnarounds.

Over dit evenement

Turnarounds zijn uiterst belangrijke events die veel toegevoegde waarde moeten opleveren. Het zijn complexe projecten waarbij we diverse aspecten stuk voor stuk goed moeten renderen om succesvol te zijn. Slagen we daar niet in, dan kan dit catastrofale gevolgen hebben op vlak van betrouwbaarheid, compliance en beschikbaarheid van onze installatie, en tevens op vlak van kosten, veiligheid, milieu en reputatie.

Turnaround Readiness Reviews vragen slechts een beperkte investering in tijd en geld in verhouding tot de waardevolle inzichten die ze opleveren. Dit wordt geïllustreerd aan de hand van TA Readiness Reviews die we recent hebben uitgevoerd. We laten U ook zelf ervaren wat dergelijke review bij U zou kunnen teweeg brengen.

Bart Desmet werkte meer dan 20 jaar als onderhouds- en engineeringmanager in de industrie. Hij deed ervaring op in automatisering, ICT, arbeidsveiligheid en Operational Excellence. Sinds 2007 is hij werkzaam als principal consultant bij Stork Asset Management Technology en heeft hij opdrachten uitgevoerd in diverse sectoren. Hij heeft klanten bijgestaan bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, organisatiestructuren en ondersteunende systemen in de context van asset management, waarbij hij de rollen vervulde van projectleider, expert en verandermanager.

Nick Thijs is werkzaam als Consultancy Manager bij Stork AMT en heeft een sterke affiniteit met lean maintenance. Waarbij implementatie en verandering in één adem genoemd wordt. Turnarounds is een passie waarin Nick verschillende verbetertrajecten tot een goed einde gebracht heeft. Vertrekkend vanuit evaluaties en readiness scans uit stops & turnarounds wordt een implementatie plan opgesteld, bijgestuurd en uitgevoerd. In dit event geeft Nick dan ook graag meer duiding over zijn ervaringen.

Programma:

  • 13u Onthaal, lunchbuffet
  • 14u Interactieve lezing
  • 16u Afsluitende drink

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel

280 Gentseweg

9120 Beveren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen