Weekend Veerkracht | Act4Change

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Weekend Veerkracht | Act4Change

Met Act4Change geloven we dat duurzaamheid begint bij onszelf. Maak verbinding met je innerlijke kracht en intrinsieke motivatie met ons!

Door Act4change

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 2 jun. 2023 19:00 - zo. 4 jun. 2023 17:00 CEST

Locatie

Oude Abdij Drongen 26 Drongenplein #27 9031 Gent Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 dag 22 uren
  • eTicket voor mobiel

Welkom op ons weekend Veerkracht van 2, 3 en 4 juni!

Dit weekend is bedoeld om te gronden, te verbinden met jezelf en de vaardigheden te leren die je nodig hebt om actie te ondernemen voor een betere wereld.

Met Act4Change geloven we dat duurzaamheid begint bij onszelf. Daarom hebben we dit weekend ontworpen om verbinding te maken met je innerlijke kracht en intrinsieke motivatie, zodat je van binnen naar buiten kunt handelen.

Onze experts brengen een reeks activiteiten (beweging, klankmeditatie, rituelen en positieve gezondheidstechnieken), om de rust en helderheid te vinden die je nodig hebt om in actie te komen.

En activiteiten waar je de praktische vaardigheden leert om duurzame verandering in je leven en gemeenschap te realiseren. (creatie- en prototypingmethodieken, concreet stappenplan).

Dit weekend is niet alleen een kans om te groeien en te leren, maar ook om verbinding te maken met andere gelijkgestemden en een gemeenschap op te bouwen die samenwerkt voor een betere toekomst.

Dit gebeurt allemaal tussen het groen en lekker vegetarisch eten!

Kom mee en ga er even tussenuit op ons weekend vol verbinding, inspiratie en groei.

Meld je nu aan en begin je reis naar innerlijke rust en duurzame actie.

>> PLANNING

Vrijdag vanaf 19u: Call to adventure & welkomstceremonie

We komen toe in de Abdij en ont-moeten.

Zaterdag: Herfst & Winter

• Bewegingsworkshop met movement teacher Karel De Roo. Samen met Karel richten we ons op het ontwikkelen van een dieper begrip van ons eigen lichaam en geest. Volgens de principes van Ido Portal leert karel je terug verbinden met je oorspronkelijke bewegingspotentieel om zo je lichaam op een dieper niveau te begrijpen en te beheersen. Zo ontwikkel je niet alleen fysieke vaardigheden, maar cultiveer je ook mentale veerkracht en focus.

• Over onzichtbare grenzen heen met BlinkOut. Met stilte, rust en ruimte als inspiratie, eigen ritme als vertrekpunt en kwetsbaarheid als kracht, versterkt BlinkOut jouw veerkracht en zelfvertrouwen. We moedigen je aan om naar binnen te keren en je persoonlijke drempels in kaart te brengen. BlinkOut sloopt zo met zachte kracht, onzichtbare drempels tussen mensen. Drempels die echte verbinding in de weg staan.

• Meditatie en stilte-wandeling: Loslaten, vertrouwen, ruimte creëeren en laten zijn

Zondag tot 16u30: Lente & zomer

• Creatie workshop met Ingrid Larik. Vanuit de kracht van intentie vieren we het leven, laten we op een speelse manier creatie ontstaan en laten we nieuwe inzichten openbreken als knoppen die ontluiken. Ingrid Larik creëert een veilige ruimte om te experimenteren en begeleid je in het vinden van je eigen stem met behulp van collectieve intelligentie.

Daarbij gebruikt ze een creatieve dialogische werkvorm uit het transformatiekader van Theory U (een vorm van 3D-mapping) dat jouw ambities en dromen verder te helpt uitkristalliseren ... Zo komen we tot een eerste prototype, een blauwdruk van jouw idee.

• Terugkeer met het elixir. We bekijken samen hoe je jouw verhaal in de wereld kan brengen. Hoe je jouw innerlijke kracht kunt inzetten voor een regeneratieve (duurzame) toekomst. Hierbij zoomen we in op wie en wat jij nodig hebt om je ambities te realiseren. Aan de hand van jouw unieke kompas (drivers, leidende principes- gebaseerd op sociocracy 3.0) stel je een eerste concreet stappenplan op om over te gaan tot duurzame actie.

Jij bent je eigen leider in verandering.

• Slotceremonie

We laten de inspiratie en transformatie bezinken en ontmoeten elkaar in een afscheid tot de volgende ontmoeting

Wanneer: Vrijdag 2/06 starten we om 19u en zondag 4/06 ronden we af om 16u30

Locatie: Abdij van Drongen

Vragen? Contacteer brecht@act4change.be

Prijs: Dit weekend heeft normaal een kost van € 900. Dankzij de steun van departement omgeving van de Vlaamse overheid hebben we de kans om het weekend goedkoper aan te bieden en inclusiever te zijn:

- Instap tarief: € 110

- Standaard tarief: € 220

- Steuntarief: € 330        (dankzij jouw donatie kan iemand aan instap tarief meedoen)

* Inbegrepen in de prijs: Geheel veerkracht-weekend met de experts, 2 overnachtingen in een 2-persoons kamer van de mooie Abdij van Drongen, eten van zaterdag-ochtend tot en met zondag-middag.

Wil je graag een 1 persoon kamer? Dit kan voor € 20 extra

Over de organisator

Georganiseerd door
Act4change

Act4Change brengt mensen samen om te bloeien als veranderaars van een duurzame wereld. We leren van elkaar en organiseren activiteiten waarmee we de competenties versterken van jong talent. Wij zijn een innovatieve vereniging, door (jonge) vrijwilligers gedreven en professioneel ondersteund.

Act4Change gelooft in duurzaamheid als een 3D-concept: de transitie zal sociaal, economisch én ecologisch duurzaam zijn, of ze zal niet zijn. Onze specialiteit? Aan de hand van niet-formele educatieve en transformatieve leermethoden faciliteren we mensen in hun leerproces om makers te worden met impact.

Wil jij ook weten wat we daarmee precies bedoelen, of ben je geprikkeld om met ons aan de slag te gaan? Laat van je horen!

info@act4change.be

De verkoop sluit binnenkort