€ 32,50

WATAIN + ROTTING CHRIST + PROFANATICA

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WATAIN
Het Zweedse Watain staat dit jaar voor de vierde keer op Graspop. De Black Metalmeesters zijn niet vies van controverse, wat hun al voor- en tegenstanders opleverde. Met hun liefde voor satanen bloedfestijnen on stage, is een show van Watain eerder een ritueel. Vergelijkingen met Dissection en Bathory worden vaak gemaakt, twee legendarische bands waar Watain makkelijk aan kan tippen. Begin dit jaar kwamen ze met het nieuwe album 'The Wild Hunt' die ze aan je komen voorstellen op 23 november in Trix.

ROTTING CHRIST
In thuisland Griekenland is Rotting Christ veruit de meest succesvolle metal band. En misschien wel de langstbestaande ook. Starten deden ze in 1987 en sindsdien zetten ze zowat de hele Griekse scene naar hun hand. Hun laatste worp 'Rituals' bevat duistere cult en rituelen over het oude Griekenland en Palestina. Dit jaar nog te zien op Graspop, in het najaar in Trix!

PROFANATICA
Death en Black Metal uit New York. Profanatica bestaat al sinds begin jaren '90 (met een pauze tussen 1992 en 2001) en bracht sindsdien vier albums uit. Hun laatste dateert van 2016. Op 'Curling Flame Of Blasphery' presenteert de band een vurige mix van trashy black metal met smerige deathmetalriffs, een intense basdrum en modderige drums.


Dit concert is in samenwerking met Biebob Concerts.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen