Waarde(n)vol Werken

Waarde(n)vol Werken

Venster Acties en details

€ 417,45

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Tivoli

92 Antwerpsesteenweg

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Waarde(n)vol werken: een avond vol inspiratie, inzichten en kennis

Over dit evenement

Waarde(n)vol werken: een avond vol inspiratie, inzichten en kennis

Vraag jij je ook af wat waardevol werken is? Hoe je jouw waarden en die van je organisatie echt in de praktijk kan brengen? Zoek jij ook naar antwoorden op vragen over Agile werken in een complexe organisatie?

Dan is de Sugar Me Insight Night van 18 oktober echt iets voor jou. Drie verhalen, die praktijk en theorie met elkaar verbinden. Eerlijke verhalen, over presteren, groeien en falen. Verbonden door het thema Waarde(n)vol Werken.

Je ontdekt die avond in een intieme setting (inclusief hapje en drankje):

  • Hoe Telenet de transformatie naar Agile werken heeft gemaakt. Een eerlijk verhaal over vallen en opstaan, twijfels en euforie, struikelblokken, hindernissen en heel wat waardevolle leermomenten die jij kunt meenemen in jouw organisatie.
  • Hoe BOSS Paints succesvol als waardengedreven organisatie werkt. De impact op alle niveaus van de organisatie, wanneer je radicaal kiest om als bedrijf te leven naar je waarden. Wat ervoor nodig is om dat te doen. En wat het oplevert.
  • De echte betekenis van hybride werken. Spoiler alert: dit heeft maar heel weinig te maken met je werklocatie. Des te meer met verbinding tussen mensen en met duurzaamheid.

We gaan verder dan de inspiratie. Jij vertrekt 's avonds met waardevolle kennis en met inzichten die je direct in praktijk kunt brengen.

Ontdek de sprekers van deze inspirerende avond!

Afbeelding van Waarde(n)vol Werken

Isabel De Clercq: Opinieleider

“Hybride. Een duurzame kijk op werk.” Dat is waar opinieleider en keynote spreker Isabel ons in mee zal nemen.

Het vuur aan de lont steken. Mensen enthousiasmeren. Een aanstekelijke toekomstvisie vertalen naar de praktijk. Dat kan Isabel als de beste.

Isabel heeft een academische achtergrond, aangevuld met ervaring in commerciële rollen, leiderschapsfuncties en consultancy. Dat alles combineert ze in haar keynotes.

Haar sterkte? Die subtiele balans tussen visie en realiteit, inspiratie en praktijk, fun en sérieux. Tussen een vriendelijke, genuanceerde boodschap en een stevige ‘kick in the ass’.

Philippe Van Negen: Chapter Area Lead van Telenet

“Agile at Scale, het kan. Maar niet zomaar.” Dat bewijst Philippe met zijn verhaal over Telenet.

Telenet heeft een grote verandering doorgemaakt, van een product- en technologiegedreven bedrijf naar een service-organisatie met wendbaarheid hoog in het vaandel.

Philippe stond bij Telenet mee aan de wieg van de Agile transformatie. Vandaag staat hij nog altijd met de voeten in modder. Zijn passie en gedrevenheid maken dat hij ieder struikelblok altijd ziet als een leermogelijkheid. Dus ook toen hij op een dag wakker werd met de paniekgedachte: “Oh nee, ik heb Telenet kapot gemaakt”. Verder en beter, continu. Dat is Philippe. En dat verhaal zal hij brengen, in alle eerlijkheid.

Nathalie Constant: Director Finance & IT bij BOSS Paints

“Waar waarden meer zijn dan woorden”. Wat dat betekent, vertelt Nathalie.

BOSS Paints staat voor haar waarden. Bedrijfsbeslissingen zijn gebaseerd op die waarden. Dat vereist vertrouwen, op alle niveaus. Verantwoordelijkheid. Zelfreflectie en feedback. En nog zoveel meer. Hoe ze dat duurzaam voor elkaar krijgen, deelt Nathalie met ons.

Nathalie is ambitieus en blijft groeien: aan het begin van haar carrière als manager, daarna als leider en bij BOSS Paints als mens. Ze zegt hierover zelf: “Het is een logische ontwikkeling, de puzzelstukken vallen in elkaar.”

Locatie van dit waardevolle event: Kasteel Tivoli te Mechelen

Kasteel Tivoli is al twee eeuwen lang een historische landmark in Mechelen. In 2013 werd het kasteel zowel vanbinnen als vanbuiten grondig gerenoveerd en straalt nu in al zijn glorie als eventlocatie en als restaurant. Je geniet van 12 hectare groen en rust op slechts 10 minuten rijden van Brussel, op een kwartier van Antwerpen en vlakbij de E19.

Ruime parking is aanwezig. Voor meer info klik hier

Afbeelding van Waarde(n)vol Werken

Delen met vrienden