VVP-Ontmoetingsdag Stands 2022

VVP-Ontmoetingsdag Stands 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 13,25

Datum en tijd

Locatie

Brabanthal

Brabantlaan 1

3001 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Reserveer tijdig je standplaats op de VVP-Ontmoetingsdag 2022.

Over dit evenement

De VVP-ontmoetingsdag is al jaren een vast gegeven in Evangelisch Vlaanderen. Jaarlijks komen op 11 november ongeveer 1000 volwassenen en 200 kinderen en jeugd uit verschillende kerken en denominaties bij elkaar om samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten.

De VVP-ontmoetingsdag is daarom een ideaal moment om het werk van uw organisatie onder de aandacht te brengen van de vele bezoekers. Je kan via deze weg tickets kopen om je stand te reserveren.

Algemene info over de tickets van de stands:

Eén standplaats ticket geeft je recht op één standplaats met de volgende afmetingen: 2,70m x 2m = 5.4m². Wens je een grotere standplaats, dan koop je 2 of meerdere standplaatsen. De standruimte mag u inkleden naar eigen wens. Er zijn ook tafels aan € 11,50,- te huur. Op 1 standplaats past slechts 1 tafel. VVP zelf bepaalt waar uw stand komt te staan, om lege plekken te voorkomen.

Je kan een standplaats kopen met verkoop of zonder verkoop, dat beïnvloedt de kostprijs. Verkoop van eten, dranken en alcohol is niet toegestaan. Als je als organisatie wenst te verkopen, en je reserveert meerdere standplaatsen, dan dien je alle standplaatsen met verkoop te vermelden (ook al zou je maar binnen één standplaats effectief verkopen).

Er is een verschil in kostprijs tussen organisaties die lid zijn van VVP en die geen lid zin. Je bent lid als je als organisatie officieel aangesloten bent bij VVP. Het is niet voldoende om verbonden te zijn aan een VVP-gemeente. Dit maakt je organisatie nog geen lid van VVP.

Er wordt een kleine service kost aangerekend bij elk ticket. Dat gaat rechtstreeks naar Eventbrite voor de ticketservice.

Reglement: Lees hier het reglement voor standhouders vooraleer je tickets te bestellen. https://www.vvp.be/ontmoetingsdag/reglement/

Je dient je ticket via de Eventbrite-app of op papier te tonen bij aankomst op de Ontmoetingsdag.

----------------------

Delen met vrienden