Vruchtbaarheid 101: Wat je op school had moeten leren over je fertiliteit

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Vruchtbaarheid 101: Wat je op school had moeten leren over je fertiliteit

Leer meer over hoe je lichaam en menstruatiecyclus werken en hoe je pro-actief kan omgaan met je vruchtbaarheid tijdens ons gratis event.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Illie Mangaro - Dok Noord Dok-Noord 7 9000 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Vruchtbaarheid 101: wat je op school had moeten leren over je eigen lichaam en vruchtbaarheid (maar waarschijnlijk niet geleerd hebt)

Heb je het gevoel dat wat je tijdens de les seksuele voorlichting geleerd hebt niet helemaal in lijn ligt met wat je nodig hebt als volwassen vrouw? Zou je meer willen weten over je fertiliteit en je reproductieve gezondheid? Neem deel aan ons event waarin we de taboes en mythes rond vruchtbaarheid doorbreken.

Waar gaat het event over?

We bespreken belangrijke onderwerpen zoals de menstruatiecyclus en ovulatie, vrouwelijke biologie, de invloed van leeftijd op vruchtbaarheid en hoe je pro-actief kan omgaan met je fertiliteit. We bespreken ook de voordelen van at-home hormoontests en hoe deze je kunnen helpen om je eigen lichaam en eicelreserve beter te leren kennen.

Na het gesprek blijven we nog even hangen voor een drankje en wat kleine hapjes terwijl we het gesprek voortzetten in een ongedwongen en leuke sfeer.

Mis deze kans niet om meer te leren over je vruchtbaarheid en hoe je eigen lichaam werkt! Schrijf je nu in voor dit gratis event.

Event details:

Datum: 7 februari 2023

Tijd: 18u30-21u

Plaats: Illie Mangaro, Dok Noord 7, 9000 Gent

Parkeren: Parking Dok Noord (of op de parkeerplaatsen tegenover Dok Noord)

Prijs: Gratis

Het evenement zal doorgaan in het Engels en Nederlands.

Het bijwonen van dit evenement is gratis, maar we vragen wel om je in te schrijven. Als je onverwacht toch niet kan, stuur ‘n mailtje naar hanne@odysseyfertility.com. We beperken het evenement tot 40 personen en willen er zeker van zijn dat er plaatsen beschikbaar zijn voor wie graag aanwezig wil zijn.

Tot dan?

De verkoop sluit binnenkort