Vrouwenweekend 11-13 oktober 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rue de Bure 9

9 Rue de Bure

6953 Nassogne

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vrouwenweekend is een jarenlange traditie en betekent tijd voor rust en spirituele ontwikkeling, maar vooral me-time voor de dames.

Over dit evenement

Dit keer worden we op vrijdag 11 oktober tussen 15-16 uur verwacht op de gerenoveerde Vierkantshoeve (oude kasteelhoeve) van de familie Planckaert in de Ardennen.

Het weekend staat in teken van kennismaken met de spirituele wereld, maar ook doorwinterde kenners van het Vrouwenweekend kunnen hier hun hartje ophalen. Op het programma staat: ontspannende oorkaarsentherapiesessie (met mogelijkheid om bij elkaar te oefenen) – initiatie verbinding maken met uw engelen – mediteren – korte initiatie coaching – wandelen. Als het weer het toelaat, doen we een begeleide culinaire wandeling in de Ardeense bossen en bezoeken we de kampplaats van de familie. Om het weekend af te sluiten staat er zondag nog een spirituele wandeling te wachten met verrassingseinde. Stevige stapschoenen en regenkledij maar ook comfortabele kledij voor binnen zijn dus een must!

We genieten van heerlijke 3-gangen diners ’s avonds en uitgebreide ontbijten ’s ochtends, bestaande uit zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en met liefde bereid én opgediend door de familie Planckaert zelf. Gezelligheid verzekerd.

In de prijs inbegrepen: alle maaltijden, verblijf, toeristentaks, lessen en lesmateriaal. Dranken individueel te betalen. Slaapkamers zijn voorzien voor 2 personen p/kamer.

! Cadeau voor de snelle beslissers! Bestel en betaal uw ticket vóór 1 juni 2019 en krijg een waardebon voor 1 gratis bloemenseance t.w.v. 45 euro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rue de Bure 9

9 Rue de Bure

6953 Nassogne

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen