Vlaanderen Feest - Günther Neefs

Vlaanderen Feest - Günther Neefs

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Guldepoort

46 Dorpsstraat

9870 Zulte

Belgium

Kaart bekijken

Vlaanderen Feest met 'Günther Neefs 30 jaar onderweg'

Over dit evenement

Al 30 jaar is Günther Neefs een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Hij geniet nog elke dag van zijn leven vol muziek.

Op 30 jaar heeft Günther Neefs niet alleen 15 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden, maar ook heel veel mooie herinneringen.

In de theatershow “Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG” grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben, die hem hebben geraakt.

Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalig repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod. Will Tura, Rob De Nijs, Stef Bos, Bart Peeters, Bart Herman en Ann Christy zijn maar enkele grote namen die de revue passeren. Uiteraard mag 'Laat ons een bloem' van Louis Neefs ook niet ontbreken in deze persoonlijke terugblik.

30 bijzondere verhalen geven een uniek beeld van Günthers stijlvolle reis door showbizzland. Een sprong van 30 jaar in een rijk verleden, ondersteund door mooie sfeerbeelden.

Met zijn sterke liveband brengt Günther Neefs een diverse sound naar de Vlaamse zalen. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een ziel.

www.guntherneefs.be

Afbeelding van Vlaanderen Feest - Günther Neefs

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen