Uniek Kerstconcert met Willy Sommers

Venster Acties

Uniek Kerstconcert met Willy Sommers

Op zaterdag 23 december heeft Owla opnieuw de eer de kroonprins van het Vlaamse lied, Willy Sommers, te ontvangen.

Door Owla Brugge

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 23 dec. 2023 19:00 - 22:00 CET

Locatie

Owla Brugge 3b Bilkske 8000 Brugge Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Op zaterdag 23 december heeft Owla opnieuw de eer de kroonprins van het Vlaamse lied, Willy Sommers, te ontvangen. Na het grote succes van de Uilenfeesten deze zomer. Dit najaar ontvangen we Willy Sommers voor een kerstconcert!

Al 50 jaar is hij te zien op de Vlaamse podia en ondertussen bestijgt hij nog steeds de troon door de ene hit na de andere te zingen.

Kom samen met Owla en Willy Sommers kerstmis vieren! Ongetwijfeld kent u zijn monsterhits zoals 'Als een Leeuw in een kooi' en 'Laat de zon in je hart'. Met het podium als zijn thuis, brengt Willy Sommers de grootste hits uit zijn 50-jarige carrière naast sfeervolle kersliedjes.

Koop nu uw tickets en mis het niet!

Over de organisator

Georganiseerd door
Owla Brugge

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken.

Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s.

Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.

Vanaf € 31,60