Uniek Charity Dinner MERCY SHIPS 2023

Venster Acties

Uniek Charity Dinner MERCY SHIPS 2023

Uniek Charity Dinner MERCY SHIPS met World Trade Center

Door World Trade Center Antwerp

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 29 sep. 2023 18:00 - 23:00 CEST

Locatie

Handelsbeurs Antwerpen 31 Borzestraat 2000 Antwerpen Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het unieke Mercy Ships Charity Dinner op vrijdag 16 september a.s. Vanwege de grote belangstelling dit keer in de imponerende Handelsbeurs te Antwerpen.

World Trade Center Antwerp heeft voor zijn leden unieke plaatsen weten te bemachtigen. Op 65 tafels zijn reeds opties genomen door voornamelijk deelnemers uit voorgaande edities, maar ook nieuwe deelnemers. De opbrengst gaat volledig naar Mercy Ships om meer hoop en genezing te brengen aan de allerarmsten in Afrika.

Het belooft een mooie event te worden met al veel enthousiaste aanwezigen waaronder Aertssen Group, Alphaport Voka, APEC, ATPC, Artes, Brabo, Belgian Chocolate Group, Exmar, DEME, DHL, DSC, EDR, Eutraco, Gosselin Group, Forward Belgium, Group Peeters, Kärcher, KBRV, MSC, Orange, Securitas, Select Group, Soudal, Standaard Uitgerij, Vandersanden, Vleemo, Wind aan de Stroom, Renotec, ZAS Ziekenhuisnetwerk, BASF, Axxess, Capital@work, Ceusters, PSA, Ackermans, Mexiconatie, Bank Delen, Port of Antwerp, Veolia, Artes Group, Ceusters, CMB, Puilaetco.

  • Programma:
  • Ontmoeting en netwerking tijdens receptie, dinner en after-dinner drink
  • Culinaire verwennerij
  • Interessant programma met informatie, prominente gasten en ontspanning.
  • Representatieve aanwezige uit politiek, media, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Een prachtig initiatief met business opportuniteiten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een inspirerende avond van te maken. Prijs per persoon 595,00 euro exclusief BTW.

Jacques Vandermeiren, CEO van Port of Antwerp-Bruges, zal een Signature Dish verzorgen.

Dit is een mooie gelegenheid om elkaar en interessante mensen te ontmoeten maar ook een unieke organisatie als Mercy Ships beter te leren kennen.

Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die met ziekenhuisschepen en honderden geëngageerde en professionele vrijwilligers, gratis medische hulp brengt aan de allerarmsten in Afrika. Meer informatie op: www.mercyships.be Mercy Ships is sinds 2010 actief in België. Dit initiatief wordt sterkt ondersteunt door de Port of Antwerp Bruges, de Stad Antwerpen en een groot aantal organisaties.

Een unieke gelegenheid om uw relaties uit te nodigen, interessante mensen te ontmoeten, in de historische Handelsbeurs te dineren en…meer te horen over de projecten van Mercy Ships.

Nog geen lid van Word Trade Center?

Voor 199 euro p.j. (normale prijs) kunt u al genieten van de vele voordelen plus dat u een introducee mag meenemen tegen een sterk gereduceerd ledentarief bij betalende events. Wanneer u zich nu als lid aanmeldt, ontvangt u voor het eerste jaar nog eens een extra korting van 25% op het lidmaatschap.

Een terugkerend lidmaatschap wordt aangegaan voor 3 jaar dat automatisch wordt verlengd mits u drie maanden voor afloop schriftelijk opzegt. Andere lidmaatschapsvormen treft uw op https://www.wtcantwerp.be/voordelen-prijzen Wacht niet langer om member te worden van World Trade Center Antwerp en laat geen business liggen.

Over de organisator

Georganiseerd door
World Trade Center Antwerp

World Trade Center Antwerp maakt deel uit van de wereldwijd gekende WTCA - World Trade Center Association, die meer dan 320 offices telt in 90 landen. Het WTC Antwerp of voluit World Trade Center Antwerp - is één van de oudste en actiefste bedrijvenclubs uit de regio. Het is een ontmoetingsplatform voor effectieve netwerking, zowel nationaal als internationaal. WTC Antwerp zorgt voor B-2-B activiteiten, bedrijfsbezoeken, ervaringsuitwisseling en interessante events die professionele netwerking bevorderen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.wtcantwerp.be

 

 

 

Vanaf € 749,95