€ 9,92

Tribute to MAR10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ontmoetingscentrum Rooierheide

100 Rooierheidestraat

3590 Diepenbeek

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Concert ter nagedachtenis van Martine 'Yamaha' Berx met The Tune Diggers, Capital Scum, Cash Reloaded, Heibel en DJ Gooz tvv Ambulancewens.

Over dit evenement

Op 18 maart overleed Martine Berx (51) na een tragisch motorongeval in Spanje. Dat was een schok voor haar familie en de vele vrienden die ze achterliet. Martine was een heerlijke dame met een warm hart, altijd goedlachs en ze hield enorm veel van stevige muziek en motoren.

Martine was ook vrijwilliger bij het jaarlijkse festival Fumprock. Daarom hebben de organisatoren van dit festival op vraag van de familie en vele vrienden van Martine besloten om dit unieke eerbetoon voor haar te organiseren op vrijdag 14 juni in Diepenbeek. Op de affiche niets dan dan vrienden van Martine. De band Heibel, waar ze ooit zelf in zong, houdt zelfs een reünie voor deze speciale gelegenheid. De opbrengst gaat naar die andere organisatie waar ze ook vrijwilliger was; Ambulancewens België. Tickets zijn enkel online te koop. Er zijn er slechts 400 te koop vanwege veiligheidsredenen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ontmoetingscentrum Rooierheide

100 Rooierheidestraat

3590 Diepenbeek

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen