ThoBe Sportkamp Special 2023

Venster Acties

ThoBe Sportkamp Special 2023

ThoBe Special Sportkamp 2023 te Prosperpolder.

Door ThoBe Events

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 14 aug. 2023 08:00 - vr. 18 aug. 2023 18:00 CEST

Locatie

Jeugdcentrum Prosperpolder St-Engelbertusstraat 5 9130 Kieldrecht Belgium

Over dit evenement

  • 4 dagen 10 uren
  • eTicket voor mobiel

***Lees dit grondig door***

Beste ouder(s), deelnemer(s),

Wegens een iets grotere vraag, gebeurt dit jaar de inschrijven via dit medium (Eventbrite). Om in te schrijven dienen jullie "tickets" te bestellen. Zodra de inschrijvingen open gaan (vrijdag 27 januari om 19u) , zal er een knop "reserveren" verschijnen. Wanneer u hierop drukt, kan u tickets bestellen. Wij vragen enkel tickets te bestellen per gezin, met een maximum van 3. Dit ticket is enkel geldig als inschrijvingsbewijs en niet als betalingsbewijs.

Om de inschrijvingen vlot te doen verlopen, dient u bij het bestellen van de tickets enkel de gegevens (e-mail,naam en voornaam) van één van de ouders of begeleiders in te vullen. Later volgt een meer gedetailleerd formulier voor de informatie over de deelnemers voor diegene die een ticket hebben.

Een orderbevestiging volgt in uw mailbox wanneer u tickets heeft kunnen bestellen. Een link naar een vragenlijst waarin u de verdere informatie kan invullen omtrent de inschrijving, zal onderaan deze mail staan onder "aanvullende gegevens". Ook de betaling zal via deze vragenlijst geregeld worden. Wij vragen u deze vragenlijst in te vullen binnen de week!

Er is een maximum van 90 plaatsen. Jammer genoeg is dit een absoluut maximum, volzet is dus volzet. Indien het kamp volzet is, komt u (na het invullen van de gegevens) automatisch op een wachtlijst te staan.

Deelname is enkel mogelijk voor kinderen van geboortejaar °2016 t.e.m. °2010. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Wij hopen hierop voor begrip.

Wij kijken alvast uit naar een top, hopelijk Corona-vrij, sportkamp!

Team ThoBe Events

Over de organisator

Georganiseerd door
ThoBe Events