€ 21,50

THE WOMBATS + CIRCA WAVES

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De drie bandleden van The Wombats ontmoeten elkaar in 2003 wanneer ze samen op Paul McCartney's Liverpool Institute of Performing Arts (LIPA) zitten. Van bij hun allereerste concert oogst de band enorm veel succes en worden ze gelauwerd om hun verfrissende muziek en zeer energieke shows.

The Wombats maken deel uit van de nieuwste generatie Britpopbands die gretig experimenteren met verschillende stijlen. Zo vermengen ze hun indierock met elektronica, punk, folk en 80's new wave. Met dikke radiohits als 'Let’s Dance To Joy Division’, 'Moving To New York' en 'Jump Into The Fog’ onder de arm stonden ze al op podia van o.a. Pukkelpop en Rock Werchter. Begin 2018 kwamen ze met hun vierde album 'Beautiful People Will Ruin Your Life', en na eerdere Trix-passages in 2011 en 2015 zijn we heel verheugd deze drie spring-in-het-velden opnieuw te mogen verwelkomen.

//

Het Liverpoolse viertal Circa Waves is onstuimig. Luid. Ongeremd. Aan het licht kwamen ze in 2013 met debuutsingle ‘Get Away/Good For Me’. Wat ze intussentijd bereikt hebben? Wel euh... Ze stonden op Glastonbury toen ze nog maar één EP'tje hadden uitgebracht. Ze gingen op tour met hun grote helden van The Libertines. Ze stonden afgelopen zomer op de mainstage van Pukkelpop. Ze bemachtigden een plekje tussen bands als Royal Blood, Temples en Interpol op de Awards Tour van het Britse muziekblad NME. En ze maken de ene catchy oorwurm na de andere. Voor fans van The Strokes of The Vaccines!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen