Gratis
Sputters en Sprankels, een online terugspeeltheater

Sputters en Sprankels, een online terugspeeltheater

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De verhalen van het publiek bepalen de inhoud en inspireren ons in ons spel.

Over dit evenement

Regelmatig geven wij een online voorstelling. Zo kan iedereen eens ervaren wat terugspeeltheater is en welk effect het heeft.

Wat is terugspeeltheater?

Terugspeeltheater is een originele, interactieve vorm van improvisatietheater. Op basis van verhalen en ervaringen van het publiek maken onze spelers en de muzikant ter plekke theater. Elke ervaring wordt op een intuïtieve, artistieke manier ‘teruggespeeld’ naar de verteller en het publiek. Wij doen dat empathisch, respectvol en zonder oordeel.

Laat je niet afschrikken door de interactiviteit: niemand moét iets vertellen en alles is welkom.

Wil je er deze keer bij zijn? Registreer je dan snel, plaatsen zijn beperkt. Je krijgt ten laatste de dag voordien de link.

Wie zijn de spelers?

Ann en Hadass vormen sinds augustus 2021 een terugspeelduo. De sensitieve Ward zorgt voor de magische muzikale begeleiding van hun spel. Samen maken zij deel uit van Levenzegt, een collectief voor improvisatie en interactief theater. Daarnaast zijn zij ook actief bij de internationale zustergroep Perspektives, gespecialiseerd in online theater. Vanuit empathie en met veel zorg improviseren zij op basis van persoonlijke verhalen.

Met terugspeeltheater richten zij zich op groepen en teams die een inhoudelijke en verbindende invulling zoeken voor hun evenementen. Zoals een herdenkingsdag van een dierbare die overleden is, voor een bijzondere verjaardag, een huwelijk, afscheid van een collega, een teambuilding,… En voor alle andere gedenkwaardige momenten waar samenzijn en herinneringen centraal staan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen