€ 15,90 – € 19

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
The enigmatic psychonauts of hiphop, Subpop Records.

Over dit evenement

Recht uit ‘The United States of Amurderca’! Het enigmatische duo Palaceer Lazaro en Tandai ‘Baba’ Maraire, samen Shabazz Palaces, brengt z'n psychedelische beats en maatschappijkritische rhymes naar Cactus Club.

Met hun laatste wapenfeit, het tweeluik ‘Quazarz: Born On A Gangstar Star’ en ‘Quazarz Vs. The Jealous Machines’ dipten de heren hun teen nog dieper in het afrofuturisme. Een stroming in de kunst die teruggaat tot artiesten als Sun Ra, Basquiat en Parliament Funkadelic en politiek bewustzijn, black empowerment en science fiction combineert. Onder andere door de verfilming van Marvel classic 'Black Panther' en nieuwlichters als Solange en Janelle Monàe is het afrofuturisme terecht weer helemaal op het voorplan.

Ook Shabazz Palaces kaderen met hun tracks politiek activisme, kritiek op de gesegregeerde maatschappij en zwart bewustzijn via sciencefiction. De jazzy, psychedelische productie van Maraire en de scherpe pen en tong van lyrical mastermind Palaceer werken op brein en benen. Goeie opletters herkennen in Palaceer mogelijks Ishmael Butler, aka Butterfly van het legendarische 90’s rap combo Digable Planets. A Glitch in The Matrix? Wie zal het zeggen.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen