€ 57,61

Retail Facility Dag 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Retailhub

9 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RETAIL FACILITY DAG


Ontdek de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van uw retailfaciliteiten.

- Exclusief voor architecten, studiebureaus en facility managers.

Intelligente toepassingen voor een efficiënt beheer van winkelpanden kan je ontdekken op de eerste Retail Facility Day die RetailDetail op 28 februari organiseert in z’n retailhub. Een uniek event, exclusief voor de retailsector.

Dagprogramma
Bedrijven die met hun retailklanten meedenken over een efficiënt beheer van hun gebouwen op langere termijn, vermijden dat hun producten of oplossingen zomaar ingewisseld worden voor een goedkopere challenger. De verschillende partners in de retailhub, het kennis- en belevingscentrum van RetailDetail, hebben met hun slimme oplossingen de sleutel in handen voor een doelmatig beheer van winkelpanden. Op de Retail Facility Dag tonen ze die oplossingen aan de facility beslissers uit de retailsector.

RetailDetail voorziet een boeiend dagprogramma met pitchen rond retail facility toepassingen, aangevuld met rondleidingen door ons kenniscentrum, met stands van de retailhub partners en van externe facility bedrijven. Architecten, studiebureaus, vastgoedmanagers en facility manager zijn dan ook welkom om dit unieke event, dat plaatsvindt op 28 februari in de retailhub in Antwerpen. De toegangsprijs bedraagt 45 euro, inschrijven kan via deze link.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Retailhub

9 Ankerrui

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen