€ 11,77 – € 14,86

Pip Blom + Catbug - 'Breaking Waves'

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Rambling grrrl powerpop for fans of Countrey Barnett & The Breeders.

Over dit evenement

PIP BLOM

De 22-jarige Pip Blom uit Amsterdam doet op dit moment fel stof opwaaien aan de andere kant van het kanaal. Na airplay op BBC 6 en BBC one en hype op NME, The Line Of Best Fit en Noisey mocht ze er de hort op voor stadionshows in support van The Vaccines en The Breeders. Het thuisland volgde snel en gaf haar prominente spots op het showcasefestival Eurosonic, The Great Wide Open, Best Kept Secret en een dikke support bij Franz Ferdinand, want ook Alex Kapranos is fan.

Pip’s compacte lo-fi popliedjes zijn instant catchy en nestelen zich met drang onder je hersenpan. Invloeden van bands als Parquet Courts, Ought, LCD Soundsystem en Fat White Family geven het geheel bovendien een lekker schurend randje. Wie graag wat girlpower lust bij zijn gitaren is bij deze aan het juiste adres. Breaking Waves!

CATBUG

Onder nom de plume Catbug schrijft de Antwerpse Paulien Rondou pure, intimistische liedjes over de natuur, haar liefde voor katten, de boerderij waar ze woont en rare internetfilmpjes. Met enkel stem en gitaar wist ze de jury van het Antwerpse concours ‘De Zes’ te overtuigen en sinds haar debuut ‘Universe’ gingen ook onder andere Radio 1, Indiestyle en Ayco Duyster voor de bijl.

Want, het moet gezegd zijn: ‘Universe’ is bij het mooiste wat we dit jaar te horen kregen uit eigen land. De eerste eindejaarslijstjes lijken ons alvast gelijk te geven. Catbug is muziek die schoonheid puurt uit eenvoud, maar laat haar niet aan u voorbij gaan.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen