€ 9,50

Pet Friend Academy - Mentale uitdagingen

Venster Acties en details

€ 9,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WelloPet Merelbeke

Fraterstraat

113

9820 Merelbeke

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil jij jouw hond ook mentaal prikkelen, zodat ook zijn hersenen langer gezond blijven? Dan is de Pet Friend Academy jouw place to be!

Over dit evenement

Ben jij het soort hondenbaasje dat op zoek is naar een steeds betere connectie met je hond? Wil je leren hoe je samen kwaliteitsvolle momenten kan beleven door wederzijds begrip? Ben je tevreden met de band die je hebt, maar zijn er nog zaken die volgens jou beter kunnen? Dan is de Pet Friend Academy iets voor jou. Gedragscoach Rony Mestdagh start samen met WelloPet een nieuw concept op om jou te leren op een constructieve manier te trainen met je hond. Het is geen hondenschool, maar een parcours waarin we kijken naar wat jouw hond specifiek nodig heeft en wat hij wil communiceren naar je.

Voor wie?

Honden vanaf 1 jaar zijn welkom met hun baasje in onze Academy. Als je denkt dat de Academy niets voor jou is, think again. Iedereen heeft ruimte om te verbeteren, de hechte band tussen jou en je hond kan altijd uitgebreid worden met nieuwe denkpatronen en samenwerkingen.

Wat mag ik verwachten?

Elke sessie vertrekt vanuit de basis: de band tussen jou en je hond en de manier waarop jullie communiceren. Van daaruit geven we tips & tricks om die communicatie te verbeteren en gaan we ook meteen van start om resultaat te boeken: nieuwe skills, praktische verbeteringen in het leven... Zo zorgen we voor een kwalitatiever leven samen en een traject op maat van elke hond.

De sessies gaan door in groepjes tot maximaal 6 honden.

Praktische info

In 2021 willen we jou voordelig laten proeven van de Pet Friend Academy. In plaats van €24, kost een uur les nu slechts €9,5 per hond. We vragen je enkel om als tester jouw mening te delen met ons na de training.

Alle sessies gaan door in Merelbeke op de Speelweide, in het bos of in het Tuinkaffee (bij slecht weer).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WelloPet Merelbeke

Fraterstraat

113

9820 Merelbeke

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator WelloPet

Organisator van Pet Friend Academy - Mentale uitdagingen

Een dierenzorgcentrum met een dierenartspraktijk, een trimsalongedragstherapeuten en events, gelegen op een unieke winkellocatie. De beste verzorging voor hond, kat, konijn en knaagdier onder één dak. We ijveren voor meer, betere en preventieve zorgen. Altijd binnen handbereik en extra gemakkelijk. Want gezonder en aangenamer leven staat voorop.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen