Gratis

Over geld: financiële tips en tricks

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online

op jouw computer

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In deze webinar vertelt budgetcoach Bert Wastijn hoe je vat krijgt op jouw bankrekening.

Over dit evenement

Is het soms aftellen tot je loon of uitkering op je bankrekening verschijnt? Je aarzelt om in de postbus te kijken om maar niet die zoveelste factuur te zien binnenkomen? Je partner is (tijdelijk) werkloos en je hebt het gevoel dat er geen ruimte meer is om ook soms leuke dingen te doen? Geen idee hoe dat loon zo snel verdwijnt?

Herkenbaar? Een eerder nieuw, of bekend gevoel? Je bent niet alleen. Voor steeds meer mensen lukt het niet meer om rekeningen (tijdig) te betalen en de financiën op orde te houden. Het vinden van een weg uit die financiële chaos lukt niet. Dan bestaat er zoiets als een budgetcoach om je te helpen, aanvullend én anders dan de traditionele hulpverlener.

We nemen je mee naar de praktijk van Bert Wastijn, een coach die ook rond deze thematiek werkt. Na een korte intro over het ‘wat en hoe van budgetcoaching’, ontdek je in de sessie welke tools Bert gebruikt om inzicht te krijgen op je budget. Ontdek hoe je zelf meer vat krijgt op wat maandelijks op je bankrekening gebeurt. Welke prioriteiten belangrijk zijn en waarom je bepaalde geldkeuzes ‘beter' wel of niet maakt.

Je wordt mee uitgenodigd zelf na te denken, aan de slag te gaan en je vragen te stellen aan iemand die hier als coach mee aan de slag gaat.

Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

ARhus verwerkt jouw persoonsgegevens conform de geldende privacywetgeving. Meer informatie over het privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je hier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online

op jouw computer

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen