Out of the boks

Venster Acties

Just Added!

Out of the boks

Wil je via bokstechnieken aan je conditie werken én tegelijk op een nuttige manier met je kwaadheid aan de slag?

Door Touché

Waar en wanneer

Locatie

Wordt binnenkort bekendgemaakt

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 147 dagen
  • eTicket voor mobiel

Wil je leren vechten om net minder te vechten? Wil je je agressieve energie op een positieve manier kunnen uitwerken? Heb je geen idee wat boksen met jou zou doen, maar wekt het wel je nieuwsgierigheid op? Ben je ouder dan 12? Dan is Out of the boks misschien wel iets voor jou!

Bij Touché kan je er elke dinsdagavond online, elke woensdagnamiddag in één van de Gentse parken (houd onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte plaats) en tweewekelijks op zaterdagnamiddag bij sportschool 9duust (in De Meubelfabriek, Meibloemstraat 18 in Gent) een lap op geven, en er zijn ook individuele bokstrainingen in de Touché-bokskelder mogelijk op afspraak.

Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is welkom!

Inschrijven kan per training voor 20, 15 of 10 euro, volgens het 'Pay what you can and support others' principe. Zo bouwen we niet alleen samen een positief agressieve boksfamilie, we zijn ook allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke bokszak te doen.

Heb je vragen, ontmoet je graag iemand die al eens deelnam of één van de coaches, twijfel je of het wel iets voor jou is, ...? De Touché-coaches zijn er voor je, via info@vzwtouche.be of 0477/60.54.09.

“Ik voel hoe ik positief frustraties kan wegwerken door het fysieke aspect. Ik voel het weer doorstromen, en dat is goed voor iemand die vaak in zijn hoofd zit, zoals ik.”

“Het doet deugd om eens goed af te zien, te zweten😉 en om denkbeeldige 'djoefen' uit te delen. Ik ervaar wel een rustgevend effect erna, zo van Yes I did it ! Dus het doet wel iets op mentaal vlak ook... Ik vind de “groepssfeer” eigenlijk ook positief werken.”

"Het boksen helpt me uit al mijn eigen mentale kettingen breken. Het is alsof alle woede en frustraties wegvallen. Na elke training ben ik zo positief, alsof niets me nog in negatieve zin kan raken, ik voel me zo vrij, en ik wil er weer helemaal tegenaan gaan."