€ 1.452

Meerdere data

Opleiding SharePoint Online Power User

Venster Acties en details

€ 1.452

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Gebruik je al even SharePoint Online en wil je leren hoe je hier nog meer kan uithalen? Dan is deze driedaagse opleiding iets voor jou!

Over dit evenement

SharePoint Online is een bijzonder belangrijk platform binnen het ecosysteem van Microsoft 365. Zo wordt er bijvoorbeeld bij ieder nieuw team in Teams automatisch een SharePoint-groep aangemaakt. Niet onlogisch dus dat steeds meer systeembeheerders komen aankloppen voor tips & tricks.

Tijdens onze opleiding leren we je hoe je meer uit SharePoint kan halen! Ontdek welke opties er zijn om samenwerken binnen jouw bedrijf eenvoudiger te maken én waarom het zo belangrijk is om metadate te gebruiken i.p.v. mappen.

WAT LEER JE?

DAG 1

1. Recap vereiste kennis

Om mensen hun geheugen op te frissen, bieden we eerst een samenvatting aan van de basis kennis en terminologie die we gedurende de gehele opleiding gebruiken om er zeker van te zijn dat iedereen van het eerste moment mee is.

2. Haal meer uit je SharePoint sites

3. Inzoomen op SharePoint omgeving

Eens we de nodige kennis hebben opgefrist, de veelzijdigheid van SharePoint sites hebben doorlopen, gaan we dieper inzoomen op onze SharePoint omgeving. Hier bekijken we alle mogelijkheden die er zijn met documentbibliotheken, lijsten, SharePoint pagina’s, … om er zo voor te zorgen dat jullie het maximale uit je investering halen.

DAG 2

1. Power to the people

Heb je de eerste dag al vlot overleefd en wil toch nog wat dieper in SharePoint online duiken? De tweede dag van de opleiding starten we meteen met de complexere materie. We leren  je wat site design’s zijn, hoe we kolommen en weergaven kunnen opmaken, alsook wat de verschillende types van inhoud kunnen zijn en hoe we deze beheren.

2. Rechten wat is dat?

Eén van de meest cruciale onderdelen van een digitaal platform zijn toch wel de rechten die ingesteld worden. Stel je voor dat zomaar iedereen binnen je organisatie alle documenten van HR zou kunnen raadplegen omdat deze niet op de juiste manier geconfigureerd zijn. Omdat we security binnen een bedrijf zeer belangrijk vinden, leggen we hier dan ook de nadruk op tijdens de opleiding.

DAG 3

1. SharePoint specialist

Na de eerste twee dagen heb je al behoorlijke wat kennis opgedaan van SharePoint online. Tijd om door te groeien tot een échte specialist! Om het volledige SharePoint verhaal af te ronden, zoomen we verder in op de termenarchief, SharePoint search en het SharePoint admin center.

2. Policies

In moderne content management systemen zijn bijhorende policies niet weg te denken. Binnen Microsoft bevinden deze zich in het compliance en security admin center, waar we jullie de eerste stappen in leren zetten.

3. Power Platform

Om jullie Microsoft 365 ervaring compleet te maken, lichten we een tipje van de sluier en introduceren we PowerApps & Power Automation.

Werk je met SharePoint én heb je enige voorkennis? Schrijf je in voor deze deepdive opleiding en wordt een SharePoint Online expert!

Delen met vrienden

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen