€ 544,50

Opleiding SharePoint Online End User

Venster Acties en details

€ 544,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Zorg dat je gebruikers alle functionaliteiten leren kennen en zo het maximale uit je SharePoint investering kunnen halen!

Over dit evenement

Wist je dat Microsoft Teams achterliggend gebruik maakt van SharePoint Online? Dat er bij ieder nieuw aangemaakt team automatisch een nieuwe SharePoint omgeving ontstaat?

Niet onlogisch dus dat steeds meer eindgebruikers & systeembeheerders komen aankloppen voor tips & tricks. Deze opleiding is vooral geschikt voor eindgebruikers die met SharePoint werken of willen leren werken. Er is geen specifieke kennis vereist.

WAT LEER JE?

1. Introductie tot Microsoft 365

Leer wat er allemaal binnen je Microsoft 365 abonnement zit om optimaal gebruik te maken van je diensten.

2. De rol van SharePoint

Binnen het Microsoft landschap merken we vele applicaties op en omdat dit complex kan overkomen voor vele gebruikers leren we jullie graag waar SharePoint zich nu situeert in heel het verhaal. Wat is SharePoint Online, wat zijn die SharePoint sites waar ik zoveel van hoor?

3. Navigeer door SharePoint Online

Een nieuw pakket leren is altijd een opgave voor velen omdat we hier veel begrip voor hebben leren we jullie ook graag hoe SharePoint nu net in elkaar zit en hoe we hier eenvoudig door kunnen navigeren om alles terug te vinden.

4. SharePoint bouwblokken

Eenmaal jullie snappen waar SharePoint zich nu eenmaal situeert nemen we jullie graag mee door de bouwblokken van SharePoint Online. Wat zijn documentbibliotheken, wat zijn SharePoint lijsten en hoe kan ik hier de volle kracht uithalen? Dit zijn vragen waarop we een zo goed mogelijk antwoord willen formuleren voor jullie.

5. Tips & Tricks

Doorheen heel de opleiding geven we jullie graag wat tips and tricks mee en enkel best practices die wij hanteren als consultants met jaren ervaring in het opzetten van SharePoint Online omgevingen.

Wil jij ook weten hoe Microsoft SharePoint werkt? Welke opties er zijn om het samenwerken binnen jouw bedrijf eenvoudiger te maken? Waarom het belangrijk is om metadata te gebruiken i.p.v. mappen?

Schrijf je in voor deze opleiding en leer hoe de eerste stappen te zetten binnen SharePoint Online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen