€ 605

Opleiding PowerApps

Venster Acties en details

€ 605

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Wil je zelf een eigen bedrijfsapp bouwen maar weet je niet hoe? Dan is deze opleiding rond Microsoft PowerApps iets voor jou!

Over dit evenement

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen applicaties te ontwikkelen? Hield onvoldoende kennis van programmeertalen je tegen? Goed nieuws, Microsoft zet de laatste jaren hard in op hun Power Platform. Wat wil zeggen dat ze iedereen de kans én de kracht willen geven om zelf geavanceerde zaken te verwezenlijken met behulp van visuele tools die vervat zijn in iedere Microsoft 365 omgeving.

Tijdens deze opleiding nemen we je één dag mee in de wereld van Microsoft PowerApps. We laten je zelf een aantal apps bouwen zodat jij met een mooie basiskennis zelf aan de slag kan gaan voor je eigen organisatie.

WAT LEER JE?

We bieden je een hands-on ervaring in het maken van Power Apps. Voor elke praktijkoefening krijg je de nodige basistheorie aangereikt zodat je de nodige handvaten hebt om de oefeningen te voltooien. Alle oefeningen staan stap per stap omschreven zodat je het in een latere fase gemakkelijk kan herbekijken en kan nagaan hoe je bepaalde acties op een eenvoudige manier kan verwezenlijken.

Gedurende die dag zal je kennismaken met Common Data Services en zelf een eigen canvas app én een model gestuurd app maken. Theorie wordt dusdanig afgewisseld met praktijkoefeningen zodat je na deze intensieve training zelf een bedrijfsapp kan ontwikkelen.

Schrijf je in voor deze opleiding en leer werken met PowerApps!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen