€ 605

Meerdere data

Opleiding Power Automate

Venster Acties en details

€ 605

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Droom je ervan om je repetitieve taken te automatiseren? Je productiviteit te boosten? Schrijf je in voor onze Power Automate opleiding!

Over dit evenement

Wie droomt er nu niet van om repetitieve - lees: vaak saaie taken - te automatiseren? Met Power Automate geeft Microsoft eindgebruikers de mogelijkheid om zelf bepaalde taken te automatiseren. Dankzij de visuele interface van deze tool kan je zelf eenvoudig diverse workflows samenstellen om zo je alledaagse taken te automatiseren.

WAT LEER JE?

Tijdens deze opleiding bieden we jullie praktische hands-on ervaring in het maken van workflows met Microsoft Power Automate. We starten met de basistheorie en gaan dan aan de slag met oefeningen die je toegewezen krijgt. Elke oefening zal stap per stap omschreven worden, zodat je dit in een latere fase kan herbekijken om zelf bepaalde acties en flows op te zetten.

In totaal mag jij die dag 7 verschillende workflow samenstellen! Je zal al snel merken dat de tool zeer gebruiksvriendelijk is en dat je zeer eenvoudig bepaalde taken kan automatiseren dankzij de vele connectoren die Microsoft standaard beschikbaar stelt binnen Power Automate. Tijdens de training laten we iedereen op zijn eigen tempo automatisaties uitwerken en staan we paraat voor jullie vragen.

Klink dit als muziek in de oren? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Delen met vrienden

Locatie

VanRoey.be Experience Center

116H Antwerpseweg

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen