Venster Acties

Ontdek het Ziekenhuis van de Toekomst - Dag van de Zorg

Op "Dag van de Zorg" opent Health House haar deuren voor het grote publiek. Schrijf je nu in en ontdek het ziekenhuis van de toekomst.

Door Health House

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 19 mrt. 2023 15:30 - 17:00 CET

Locatie

Health House Gaston Geenslaan 11 B4 3001 Leuven Belgium

Over dit evenement

Hoe zullen onze ziekenhuizen er in de toekomst uitzien? Zijn het nog steeds de grote instellingen waar iedereen terecht kan of zullen we eerder naar kleinere, gespecialiseerde zorgcentra gaan? Zal technologie ervoor zorgen dat we bepaalde dingen van thuis uit kunnen monitoren? Bijvoorbeeld het monitoren van iemand die zwanger is of een patiënt met diabetes. Wat is de rol van kunstmatige intelligentie in ons toekomstige zorgsysteem? Hoe gaan we onze toekomstige artsen, therapeuten en verpleegkundigen opleiden? Welke relatie bouwen wij als patiënten op met onze artsen of noemen we hen voortaan health coaches?

Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens een interactieve tour doorheen ons belevingscentrum, waar je epilepsie kan ondervinden in Virtual Reality, je je aders kan ontdekken met Augmented Reality en een digitaal lichaam kan dissecteren.

Interesse in het ontdekken van het ziekenhuis van de toekomst? Schrijf je dan nu in! (Plaatsen zijn beperkt)

De taal van de rondleiding is in het Nederlands.

Over de organisator

Georganiseerd door
Health House

Health House is een belevingscentrum gelegen in Leuven waar de bezoekers kunnen kennismaken met de toekomst van de gezondheidszorg.

Verkoop beëindigd