OndernemingsZIN met Ish Ait Hamou (Gratis!) | TURBO KICK-OFF

Venster Acties

OndernemingsZIN met Ish Ait Hamou (Gratis!) | TURBO KICK-OFF

Hét event voor enthousiaste gangmakers in Brugge!

Door TURBO

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

KORF 4 Naaldenstraat 8000 Brugge Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

1️ 𝗞𝗜𝗖𝗞-𝗢𝗙𝗙

TURBO trapt het academiejaar stevig af met een nieuwe Kick-Off! Dit jaar richten we ons op 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗶𝗻𝗴𝘀𝗭𝗜𝗡. Ondernemen is meer dan alleen een business starten en kan zoveel vormen aannemen! Daarom nodigden we creatief ondernemer Ish Ait Hamou en jonge Brugse starters uit om ons hun verhaal te komen vertellen.

2️ 𝗪𝗔𝗔𝗥

KORF, Naaldenstraat 4, 8000 Brugge (De Biekorf, via de ingang aan Sint-Jakobsstraat 8, naast I Love Coffee)

Schrijf je gratis in via Eventbrite (je kan meerdere tickets bestellen!)

3️ 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔

19u30 | Deuren

20u | Panelgesprek over ondernemingsZIN

20u30 | Interactieve keynote met Ish Ait Hamou

21u30 | Drankjes en babbels in KORF

4️ 𝗚𝗔𝗦𝗧𝗘𝗡

▸ 𝗜𝘀𝗵 𝗔𝗶𝘁 𝗛𝗮𝗺𝗼𝘂

Ish beschrijft zichzelf als verhalenverteller. Hij startte als choreograaf en toerde rond met verschillende artiesten. In 2014 debuteerde hij met de roman Hard Hart, en hij gaf er ondertussen nog drie uit. Zijn palmares bevat een kortfilm en een voorstelling ‘Aangenaam, ik ben Ish’, over de kracht van verhalen.

▸ 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗟𝗶𝗮𝗴𝗿𝗲 & 𝗬𝗼𝗿𝗱𝗶 𝗗𝗲𝗰𝗹𝗲𝗿𝗰𝗸 | Gelder Liquors

Yordi en Arend ontwikkelden een likeur op basis van gember en vlierbloesem, met een zoete start en een bittere afdronk. Ze startten in oktober vorig jaar en konden onlangs hun eerste flessen bottelen.

▸ 𝗦𝗮𝗻𝗻𝗲 𝗗𝗲 𝗠𝘂𝘆𝗻𝗰𝗸 | BLVRD

Sanne startte 14 jaar geleden het iconische Brugse magazine BrugesInsideOut waarin je de ins en outs uit Brugge kon lezen. Het evolueerde ondertussen naar BLVRD, dat in december vijf jaar wordt! Sanne organiseert van jongs af fuiven en events. Met BLVRD maakt ze niet enkel een magazine, maar organiseert ze ook tentoonstellingen, releases en muziekevents.

▸ 𝗦𝗮𝗿𝗮 𝗕𝗼𝘂𝘃𝗿𝘆 | comment!

Sara startte haar social media agency op als student-ondernemer en het groeide uit tot haar hoofdberoep. Met comment! ondersteunt Sara horecazaken met hun online verhaal en doet ze aan content creatie voor events, sites en socials. Je vindt Sara één keer per week bij Jong Volk, waar ze freelance content creëert.

▸ 𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 | Jordy Vermote

Jordy presenteert al sinds 2014 en voorziet ons tijdens de Kick-Off van vlotte bindteksten en overgangen. Wie weet vertelt hij ons wel één van de obscure weetjes die hij deelt via zijn Instagram Eén Dag — Vandaag. Daar deelt hij elke dag een historisch feit van die desbetreffende dag.

5️ 𝗧𝗨𝗥𝗕𝗢

TURBO is een samenwerking tussen Stad Brugge, HOWEST, VIVES, KU Leuven Campus Brugge, Ondernemerscentrum Brugge, Het Entrepot en De Republiek.

TURBO maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen – #jongondernemen

Gratis