€ 13,50

OFF THE CROSS + Toxic Shock + Carnation + Furia

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dat Antwerpen een vruchtbare metalen bodem heeft, is lang geen geheim. Off The Cross is één van die bands die de metalscene van 't Stad hoog houdt.

Na het debuutalbum 'Divided Kingdom' uit 2017, werd het tijd voor iets nieuws. Het aanbreken van een nieuwe ERA voor Off The Cross. Off The Cross komt in het najaar van 2018 met een nagelnieuwe EP. Verwacht een streepje stoner, death metal en zelfs hardcore - maar vooral: LOUD!

GUESTS

Toxic Shock
Het Antwerpse vijftal Toxic Shock (DK, Wotte, Wally, White en PC) verovert al een achttal jaar stormenderhand de Vaderlandse metalscene met vakkundige afbraakwerken van diverse club- en festivalpodia. Het recept: een explosieve mix van (Bay Area) thrashmetal en hardcore punk. Denk aan bands als D.R.I., Excel en Suicidal Tendencies. Van deze laatsten werden tevens de skatelooks en bandanas overgenomen.

Carnation
Verschroeiende death metal uit het Vlaamse Heist-op-den-Berg. De jongens van Carnation zijn gegroeid uit een passie voor old school death metallegendes uit de eighties en vroege nineties. Denk: Entombed of Dismember. Het resultaat is pure en loeiharde death metal.

Furia
Ze omschrijven zichzelf als 'no postures, no bullshit, pure power'. En laat dat nu ook exact zijn zoals ze klinken. De Antwerpse mannen van Furia zijn de ideale band om uw hoofd op bangen en in moshpits mee te zitten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen