€ 18,50

NOVO AMOR + GIA MARGARET

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Novo Amor is het alter ego van de Britse singer-songwriter en producer Ali Lacey. Met zijn wondermooie folk doet hij fans van Bon Iver en James Vincent McMorrow meteen smelten. Sinds de release van het prachtige mini-album ‘Woodgate NY’ in 2014 gaat zijn naam dan ook als een lopend vuurtje rond bij de liefhebbers van de moderne indiefolk.

In 2017 kwam dan het langverwachte debuutalbum, getiteld 'Heiress'. Een plaat dat je bij de keel grijpt van begin tot het einde. In het najaar van 2018 verscheen zijn tweede worp 'Birthplace', dat wederom wist te imponeren:

"It's so rare to hear an album that feels like it was crafted as a single piece of art." - Clash


Support: Gia Margaret

Singer-songwriter Gia Margeret maakt wondermooie popfolk. In haar hometown Chicago bouwde ze al een loyale fanbase op. Daar wordt ze al vijf jaar geprezen om haar gitaarspel en prachtige stem. Op haar debuut 'There's Always A Glimmer' uit 2018 vertelt ze dromerige verhalen verpakt in minimalistische maar hartverscheurende slaapkamerpop. En dat is ook Pitchfork niet ontgaan:

"The Chicago-based songwriter's (...) debut LP translates that dark view into 34 minutes of serene, perceptive storytelling." - Pitchfork

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen