Moederdag Concert met Brunch o.l.v. Lou Roman Band | Owla Brugge

Venster Acties

Moederdag Concert met Brunch o.l.v. Lou Roman Band | Owla Brugge

Zet mama in de spotlight op Moederdag! Geniet van een brunch en concerten van Barbara Dex en Gunther Neefs onder leiding van Lou Roman Band.

Door Owla Brugge

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 14 mei 2023 12:00 - 18:00 CEST

Locatie

Owla Brugge 3b Bilkske 8000 Brugge Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Zondag 14.05.2023, moederdag Concert met brunch, dit concert word opgedragen aan alle moeders. Dit is het Moederdag concert, onder leiding van Lou Rouman zijn band zullen Vlaamse sterren Barbara Dex en Gunther Neefs, het beste van hunzelf geven.

Koop nu u tickets voor € 69,00, dit is voor een onvergetelijk concert en een super brunch. En wij hebben voor alle moeders nog een geschenkje voorzien.

Over de organisator

Georganiseerd door
Owla Brugge

Welkom bij Owla

Een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Deze prachtige locatie biedt u de rust en het authentieke kader dat u nodig heeft om van uw volgende evenement een gegarandeerd succes te maken. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken.

Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s.

Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast vindt u er ook een vipruimte en een bar.