€ 8 – € 171,60

MNM Back to the 90s & Nillies 2020 - ZATERDAG 4 APRIL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antwerps Sportpaleis

119 Schijnpoortweg

2170 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MNM BACK TO THE 90s & NILLIES - ZAT 28 MAART & ZAT 4 APRIL 2020 - GROOTSER DAN GROOTS, ZOTTER DAN ZOT!

WOOWW … Helemaal overdonderd door het recordtempo waaraan de tickets voor zaterdag 4 april aan onze deur uitvliegen, kondigen wij samen met MNM en zot veel enthousiasme maar al te graag de komst van een tweede showdatum aan, … én wel dit op zaterdag 28 maart 2020!

Dus niet één, … maar TWEE ZATERDAGEN op rij zal MNM het Sportpaleis omtoveren tot de allergrootste en meest zinderende 90s & Nillies feesttempel aller tijden! Livin’ la vida loca!

Bemachtig NU snel één van de FELBEGEERDE TICKETS voor het grootste 90s & Nillies feest van de Benelux en party like it’s 1999 samen met je vrienden! Mis ook het unieke aanbod van onze Framilie tickets (4+1 gratis!) zeker niet!

Niemand minder dan Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, Push Live (Universal Nation), DJ F.R.A.N.K. en Erwin De Nul staan alvast te popelen om het kot in vuur en vlam te steken. Ook benieuwd naar alle andere kleppers van formaat? Luister dan iedere week naar MNM en kom het als eerste te weten!

Meer informatie over MNM Back to the 90s & Nillies, tickets & VIP arrangementen, alsook de MNM partybussen die beide zaterdagen heel Vlaanderen doorkruisen, vind je terug op: http://www.the90s.be

90s & NILLIES LOVERS, … LET’S GET THIS PARTY STARTED!!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Antwerps Sportpaleis

119 Schijnpoortweg

2170 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen