Gratis

mijngezondheid.be: jouw gezondheid online

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Al jouw medische gegevens kan je vinden op mijngezondheid.be. Een CM-deskundige legt je in begrijpelijke taal uit hoe het werkt.

Over dit evenement

Stel je even een plaats voor op het internet waar al je gezondheidsgegevens bij elkaar staan. Een plaats waar je in één oogopslag al je persoonlijke gegevens op een veilige manier kan bekijken.

Zou handig zijn toch? Wel, goed nieuws: zo'n platform bestaat en heet mijngezondheid.be!

In deze sessie legt een CM-deskundige je uit hoe het werkt. Geen moeilijke digitale termen deze avond, maar toegankelijke en gebruiksklare informatie. Je bent er zo mee weg.

Je kan de sessie in ARhus De Munt meevolgen, ofwel online via je computer, laptop, tablet of smartphone.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. ARhus en CM gezondheidsfonds

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

©Foto via CM

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van mijngezondheid.be: jouw gezondheid online

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen