Meet and Greet: The dog expert

Venster Acties

Meet and Greet: The dog expert

Een live lezing, gevolgd door een meet-and-greet met gedragsbegeleiders- en therapeuten over het gedrag van jouw hond

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Tuinkaffee 111 Fraterstraat 9820 Merelbeke Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Ben jij een hondeigenaar en zou je graag meer willen weten over het gedrag van je trouwe viervoeter? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zondag 30 oktober krijg je de kans om bij WelloPet in Merelbeke (het Tuinkaffee, Fraterstraat 111) advies te vragen en te babbelen over jouw hond met ervaren gedragsbegeleiders- en therapeuten.

Van 10u tot 12u vindt er een lezing plaats van de gedragsbegeleiders Joke Monteny, Annemarie Timmermans, Rony Mestdagh en Aurélie Matthys.

In de namiddag krijg je de kans om deze begeleiders persoonlijk te ontmoeten. Je kan een ticket kopen voor de eerste meet-and-greet van 12u tot 13u, maar ook voor de tweede meet-and-greet van 13u30 tot 14u30.

Wil je graag de lezing EN een meet-and-greet meemaken? Dat kan! Je moet enkel 2 tickets aankopen (1 voor de lezing en 1 voor de meet-and-greet).

PS: Bij de lezing en de meet-and-greet zit een koffiebon en een gadget inbegrepen in de prijs (max 2 per persoon).

Wie zijn de gedragsbegeleiders?

  • Joke Monteny is oprichter en eigenaar van het centrum 'Hond inform' waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen. Ze is ook de auteur van het succesvolle boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’.
  • Annemarie Timmermans leeft voor honden, daarom heeft ze er zelf zes. Met jaren ervaring in het herplaatsen van honden van alle rassen, ontwikkelt Annemarie haar “natuurlijke feel” om mensen inzicht te geven in het gedrag van hun hond. Op een niet-dwingende manier en met focus op de relatie met hun hond.
  • Aurélie Matthys was als kind al dol op honden. Ze volgde een opleiding tot zelfstandig hondeninstructeur en hondengedragstherapeut met de connectiemethode en past haar kennis nu toe als hondengedragstherapeut bij WelloPet, waar ze vooral de puppy-trajecten onder haar hoede neemt.
  • Rony Mestdagh heeft samen met WelloPet de Pet Friend Academy opgestart. Hij is al jarenlang hondeninstructeur en werkt zowel individueel als in groep met viervoeters. Bij WelloPet staat hij aan de basis van een concept waar de focus ligt op het aanleren van leerstof op maat, en dit in kleine groepjes om stress te vermijden.
  • Manon Floré is als gediplomeerde dierenartsassistent vol van passie voor verschillende soorten dieren. Daarnaast heeft Manon voornamelijk interesse in dierengedrag, welzijn, gedragsproblemen en al het onderzoekswerk daarrond. Binnen het WelloPet dierenzorgcentrum heeft zij een grote interesse voor 'assistentie bij chirurgie' en de hospitalisatie.