Medical Medium Retreat III @ Hilversum - 21 tot 23 juli 2023

Venster Acties

Weinig tickets over

Medical Medium Retreat III @ Hilversum - 21 tot 23 juli 2023

3e editie van de "Medical Medium Retreat" op de Hoornboegse Heide te Hilversum met Dr. Jutta Borms en speciale gast Phil Griggs - vanaf €630

Door Dr. Jutta Borms

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 21 jul. 2023 14:00 - zo. 23 jul. 2023 15:00 CEST

Locatie

Hoorneboeg - Aan de hei 5 Hoorneboeg 1213 RE Hilversum Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 dagen 1 uur
  • eTicket voor mobiel

Van 21 tot 23 juli 2023 reizen we voor de derde (!) keer op rij naar Hilversum, aan de Hoornboegse Heide. Dit is een prachtig natuurgebied te midden van kilometers bomen en heide.

Het belooft een heel speciale retreat te worden in een warm en sfeervol huis. Tijdens dit luxe yoga weekend zal je begeleid worden door gastvrouw dokter Jutta Borms en komt opnieuw Phil Griggs (Engelstalig) speciaal over uit Spanje om jullie te laten meegenieten van zijn unieke mediumship- gaven.

Dit is een U N I E K event: een arts en een medisch medium die samenkomen om mensen te inspireren en te begeleiden in hun zoektocht naar een goede gezondheid en innerlijke groei.

Verder hebben we een TOP chef ter beschikking die ons culinair verwent. Niemand minder dan Djamilla Bahri, eigenares van La Maison Bohème Nomad chef. Ze kookt de pannen van het dak en tovert prachtige vegan (plantaardige) kunstwerkjes op tafel.

Dr. Jutta Borms is klassiek geschoold arts, met een enorm brede visie op gezondheid en heling. Ze volgde gedurende de voorbije 20 jaar ontelbare cursussen, congressen en workshops en verdiepte zich door verdere zelfstudie in holistische geneeskunde. Door middel van pranayama (ademen), yoga, meditaties, stilte, zen time, gezonde voeding en wandelingen zal zij jou begeleiden, om ook dit weekend je ware potentieel aan te spreken.

Jutta begeleidt je dit weekend met haar inmiddels in België gekende Easy and Gentle yoga lessen en deelt graag verhalen over haar eigen zoektocht van “behandelen met pillen” naar “zelfheling”.

Ze schreef hierover reeds 3 boeken: “De Nieuwe dokter” (2018), “Na de crash” (2020) en "Word je eigen dokter" (2022). Verder creeerde ze samen met met presentatrice Evi Hanssen en actrice Hilde De Baerdemaeker het super populaire meditatieplatform "nog 9 minuten", waarmee ze op laagdrempelige manier meer dan 30 000 mensen wisten te inspireren. Ze schreven bovendien samen 2 meditatie boeken. Hun grootste trots is dat alles van hun website www.nog9minuten.be gratis is en dus ter beschikking is voor iedereen!

“Walk your talk” en “Practise what you preach” draagt ze hoog in het vaandel. "Hoe immers" concludeert Dr. Borms “kan je iemand overtuigen of liever inspireren om gezond te leven, als je zelf niet gezond leeft?”

Laat je dit weekend meedrijven op je intuïtie en gevoel (zelfs al ben je heel sceptisch) en ervaar de unieke gave van iemand met een gouden hart en een wervelende humor.

Eén ding is zeker: je gaat zondag naar huis met veel nieuwe energie en hoop op een (nog) betere gezondheid. We waarschuwen voor lichte lachkrampen, want met Phill is het altijd heel plezant en zijn beschrijvingen zijn steeds verbazingswekkend accuraat!

Door hulp van medisch medium, Phil Griggs, die een speciale gave bezit om te zien en voelen hoe je lichaam op dit moment functioneert, kan je geholpen en ondersteund worden om je gezondheid te optimaliseren of klachten te voorkomen.

Phil zal tijdens het weekend groepsmeditaties aanbieden en eveneens zal je de kans krijgen om bij hem op aanvraag een ‘reading’ of hypnose sessie te laten uitvoeren. Dit alles gebeurt in een veilig kader, steeds onder de medeverantwoordelijkheid en supervisie van dr Jutta Borms.

A C C O M M O D A T I E

Je verblijft dit lange weekend in een schitterend huis aan de rand van de Hoornboegse Heide, te Hilversum. Het huis heeft een heel gezellige zitkamer, mooie eenvoudige maar luxueuze slaapkamers met eigen badkamer (er zijn 12 éénpersoonskamers!) en last but not least een heerlijke sauna!

Omringd door uitgestrekte weilanden zal je hier helemaal tot rust komen.

Y O G A

Het weekend is een selfcare weekend, waarin ook beweging centraal staat. We bewegen om onszelf beter te leren kennen en om bewustzijn te verruimen. Je mat is immers een metafoor voor je échte leven. Rust vinden op de mat, zal je hele leven gewoon meer van innerlijke rust en vrede voorzien.

Je wordt dit hele weekend begeleid door Dr. Jutta Borms, klassiek geschoold en holistisch arts en tevens gecertificeerd yoga teacher.

De yoga die ze doceert is intussen gekend onder de naam "Easy and Gentle yoga" : een mix van hatha yoga , yin yoga en recovery yoga, absoluut toegankelijk voor iedereen!

Het is bovendien geen must om echt fit te zijn en wil je eens een keer yoga overslaan, is dat helemaal oke! Wil je liever gaan wandelen of lezen, dat kan allemaal.

Jutta heeft intussen meer dan 25 jaar ervaring met holistische genees-kunst . Ze deelt dan ook tijdens haar yoga lessen graag tips en tricks i.v.m. gezondheid en well-being.

K E U K E N

Vegan en biologisch. Gluten- en lactose vrij.

Djamilla Bahri is een TOPkok. Ze heeft een eigen bedrijf La Maison Bohème en is een nomade pure sang. Als ze niet achter de kookpotten staat, vind je haar wel ergens terug in een of ander warm en zonnig land. :-)

Specifieke wensen of het meedelen van voedingsallergieën mag je (min 3 dagen) op voorhand kenbaar maken.

De retreats met Dr. Jutta Borms zijn steeds alcohol- en koffie vrij. Dit is bedoeld om een pure ervaring te beleven, los van stimulantia. Kan je echt niet zonder een bepaald voedingsmiddel geef ons een seintje. ;-)

P R O G R A M M A

Hilversum “Medical Medium ” Retreat Juli 2023.

Dit weekend is echt een lange 3 daagse luxe retreat voor jezelf. Hieronder krijg je een indruk van het totaalprogramma van het weekend. We eindigen op zondag na de lunch.

Vrijdag

14:00 Warme ontvangst met zoetigheidje. U kan het prachtige domein ontdekken en wandelen in de buurt.

16:00 Kennismaking met Phil Griggs en dr. Jutta Borms en uitleg programma.

18:30 Gezamenlijk diner

20:00 Zachte “landings“-sessie: Gentle and Easy yin yoga.

22:00 Lekker slapen & stilte

Zaterdag

08:00 Meditatie facultatief **

08:30 Thee & fruit ( klein ontbijt)

09:00 – 10:15 gentle and easy yoga.

10:30 – 11:45 groep sessie met Phil Griggs.

12:00 Lunch

13:00 vrije namiddag: u kan gaan wandelen op de heide of gebruik maken van sauna/of wandeling door de heide. Mogelijkheid tot boeken van reading, hypnose sessie en/of medisch consult Biopunctuur. Wegens beperkte plaatsen, is het handig dat je je plaatsje bij Phill of Dr. Borms reeds op voorhand boekt! Kortom…. heerlijke tijd voor jezelf!

17:45- 18.45 Easy and Gentle yoga met Jutta

19:00 Gezamenlijk diner

20:30 Mogelijkheid tot gezamenlijke (stilte) avondwandeling bij zonsondergang.

22:00 Zoete dromen & stilte

Zondag

08:30 Meditatie facultatief **

09:00 Thee & fruit in Stilte

9:30 -10:30 Groepssessie met Phil

10:45 tot 12:00 Easy & Gentle yoga met Jutta

12.30 Brunch

13:00 Mogelijkheid tot boeken reading/hypnose/biopunctuur en/of gebruik maken van de faciliteiten.

15:00 Afsluiten en vertrek met mooie herinneringen.

** De meditaties zijn facultatief maar worden toch echt aangeraden want ze maken de belevenis van het programma compleet. :-)

*** Bovenstaand programma is een indicatie en kan nog licht wijzigen. Yoga retreats groeien immers - in essentie – intuïtief en organisch. *** Dank voor jullie begrip!

PHIL GRIGGS

for english speaking guests ....

Medical Aura Mediumship

Phil is a renowned interactive and lively Spiritual Medium who uses his unique abilities to pass messages from the spirit world to global audiences. Phil connects with his spirit guides using aura mediumship to understand where the energy in your aura field may be currently blocked or misaligned. Discover how to resonate at your full potential and enhance your spiritual and physical daily life.

Inclusief:

- 2 overnachtingen

- Alle maaltijden, thee & water, hapjes: 2x licht ontbijt, 3x lunch en 2 x dinner

- Alle yogasessies (4) en groepssessies (2) met Dr Jutta Borms en Phil Griggs

- Gebruik van sauna

Exclusief:

- Vervoer van en naar Hilversum (NL)

- Reis- en annuleringsverzekering

- Toeristenbelasting € 2.50 p.p. (per nacht)

- Alle persoonlijke extra’s

Mogelijkheid tot aanvraag van een reading (120 euro per uur) / hypnose sessie (140 euro per uur) / medische consult biopunctuur ( 65 euro) en Reiki (45 min, 80 euro).

Nota: enige ervaring met meditatie, hypnose of yoga mag, maar hoeft zeker niet! Deze retreat is zowel voor beginners als voor mensen die willen herhalen of verdiepen.

Prijs

630 euro per persoon (double) incl. BTW

+ 180 euro per persoon (single) incl. BTW : 810 euro incl. BTW

Minimum aantal deelnemers 12 personen, maximum 18 personen.

Het hele bedrag dient overgemaakt te worden ten laatste 1 maand voor aanvang en is onder geen enkele voorwaarde recupereerbaar (ook niet bij programma wijziging of last minute docent/kok wijziging), tenzij u zelf iemand anders in uw plaats aanbrengt.

Bij overmacht door ziekte wordt een voucher voorzien en uw afwezigheid dient medisch bevestigd te worden door een doktersbewijs.

Indien gewenst kan de afbetaling per 3 afzonderlijke schijven gebeuren. Gelieve ons hierover te contacteren.

First come, first serve: wil je zeker zijn van je plekje, reserveer dan op voorhand. de eerste aanmeldingen hebben de eerste keuze van kamer. Via info@backandwhite.be kan u meer informatie inwinnen en uw inschrijven is bevestigd door een voorschot te betalen op Eventbrite.

Getuigenissen van vorige Medical Medium Retreat:

”Eerste ervaring met medische reading, maar echt schot in de roos! Heel bijzonder en speciaal!”

”Reading was behoorlijk accuraat. Echt wonderlijk hoe Phil dat kan!”

“De reading was echt een super speciale ervaring, zeker positief speciaal. Ik ben enorm blij , verrast en dankbaar dat Phil erbij was. Ook de hypnose meditatie was echt geweldig! Ik ben heel blij dat ik nu ook mijn poweranimal kan oproepen! ”

“Dankjewel voor ALLES, Jutta ! Voor het hele weekend. Om er te zijn, om ons mee te nemen in dit proces. De yoga was intens, maar ook weer exact wat het moest zijn naar mijn gevoel! Ik ben enorm dankbaar voor alles wat je ook hier hebt gegeven!”

“Lieve Jutta, de locatie en de accommodatie, het was helemaal prachtig, ontspannend en exacte match voor deze retreat.”

“De keuken was fantastisch!”

Over de organisator

Georganiseerd door
Dr. Jutta Borms

Weinig tickets over